Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko Tajson otkaže borbu Džejk Pol će imati zamenu: Bivši svetski šampion želi veliku borbu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati svetski šampion super teške kategorije se preporučuje poznatom Jutjuberu

  • 0
Majk Tajson i Džejk Pol Foto: Kolaž - Tanjug/AP

Sve je bliža borba Džejka Pola i Majka Tajsona, a već se sada razmišlja šta ako Majk ne bude bio spreman da uđe u ring. Iz tog razloga spominje se iskusna zamena za jednog od najboljih boksera svih vremena.

Bivši šampion "WBC" super teške kategorije, Sakio Bika javio se kako bi bio zamena u slučaju da Tajson odstupi od borbe. Realna šansa za ovo postoji s obzirom na godine Tajsona, broji 58 i ima brojne probleme sa kičmom koji ga neretko sprečavaju da stoji, a pogotovo da se bavi drugim aktivnostima.

Bika (44) je napravio ponudu Polu i ističe da je sve vreme u formi i da se sprema da bude najbolja verzija sebe ukoliko do takvog scenarija dođe.

- Trenutno sam u formi i spreman ako mi se nađe prava ponuda. Stigao sam do vrha sporta, postao sam višestruki šampion sveta i pobedio u prestižnoj seriji Contender. Nemam više šta da dokazujem nikome, ali bih voleo da vodim još jednu veliku borbu. Ako bi neko kao Džejk Pol ili njegov brat zaista želeo da se testira protiv nedavnog svetskog šampiona, uvek sam spreman da se borim - rekao je iskusni borac.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko se obratio, ali vesti nisu radosne: Na dan Bogdaninog rođendana desilo se nešto važno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA