Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl u Filadelfiji: Rok se vratio posle osam godina i pokorio WWE, borci "leteli" po stolovima i ogradi

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveće zvezde događaja bili su popularni Dvejn "Rok" Džonson i Roman Reins, koji su se borili protiv Kodija Roudsa i Seta Rolinsa

  • 6
Dvejn "The Rock" Džonson Foto: Profimedia

Ljubitelji američkog rvanja i WWE-a, u noći između subote i nedelje imali su priliku da uživaju u pravom spektaklu, pošto je u Filadelfiji održana "Wrestlemania 40".

Najveće zvezde događaja bili su popularni Dvejn "Rok" Džonson i Roman Reins, koji su se borili protiv Kodija Roudsa i Seta Rolinsa.

Ovo je inače bila prva borba za Roka još od 2016. godine, te se postarao da zaista gledamo istinski spektakl. Već na samom ulasku u ring, bilo je zanimljivo, jer se Rok pojavio sa "Pipl Čemp" pojasom, koji mu je prethodno uručila supruga Muhameda Alija, Loni, na ceremoniji Kuće slavnih u petak uveče.

Što se same borbe tiče, viđena je prava ludnica. U ringu je viđeno svašta, ali nisu se tu zaustavili borci, već su otišli i van ringa, i završili gotovo u publici.

Rouds i Rok našli su se na komentatorskom stolu, i iako je Rok bio u prednosti, Rouds je uspeo da iskosristi zaštitni potez Roka na njemu, i baci ga preko stola, a sekundu nakon toga, Reins je svojim popularnim "spirom" bacio Rolinsa u reklame.

U jednom momentu je čak Rok uzeo pojas "Mama Rouds", koji je zaštitni znak Kodija Roudsa, te prišao prvom redu u publici gde je i bila Roudsova majka i počeo da joj se ruga.

Na kraju, Rok je došao do pobede, i to završivši upravo Kodija Roudsa, a ovim rezultatom, odlučeno je i da se Reins i Rouds bore u nedelju uveče za titulu šampiona po "Bladlajn" pravilima.

(Telegraf.rs)

Video: Zbog fotki u tangama šampionka dobila otkaz: Sad je zaradila milion dolara za eksplicitni video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. april 2024 | 09:43

    Cirkus

  • Srbin

    7. april 2024 | 09:56

    Glupi americki sport, kao petlovi u avliji

  • Darosava

    7. april 2024 | 10:12

    Popaj i Badža se pravo tulu nego ovi koji fingiraju tuču a razularena masa uživa u sopstvenom delirijumu samo njima znanom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA