≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umro veliki šampion (45): Doživeo moždani udar tokom vožnje za volanom

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vili Limond, nekada veliki bokserski šampion, pronađen je mrtav

  • 0
Vili Limond Foto: Kenny Ramsay / News Licensing / Profimedia

Nekada veliki bokserski šampion, Vili Limond preminuo je u 45. godini života nakon što je pronađen bez svesti za volanom svog automobila, javlja engleski Dejli Mejl.

Bivši bokser je navodno doživeo moždani udar tokom vožnje pred javni trening koji je bio planiran da se održi u Glazgovu.

Bilo je planirano da se Limond vrati profesionalnom boksu za samo nekoliko sedmica. On je nesreću doživeo tokom prethodne nedelje kada je bio transportovan za bolnicu, ali mu na kraju nažalost nije bilo spasa.

Škotski bokser je tokom svoje karijere uzeo učešće u 42 od 48 borbi, a između ostalog je otvorio evropsku titulu u super-pero kategoriji, a isto tako je bio prvak Komonvelta u lakoj i superlakoj kategoriji, dok je u Britaniji bio šampion baš u drugopomenutoj.

Iza sebe je ostavio dva sina. Bilo je planirano da se bori protiv Džoa Lousa, 3. maja u Glazgovu kada bi se vratio na boks scenu, ali nažalost taj događaj nije dočekao. Njegov nekada veliki rival, Kurtis Vudhaus se oprostio od Limonda na mrežama.

- Potpuno sam slomljen posle saznanja da je preminuo Vili Limond, sjajan borac i veliki čovek. Bili smo u kontaktu nakon naše borbe i stalno smo se smejali zajedno. Jako mi je žao. Počivaj u miru, šampione - napisao je Vudhaus.

(Telegraf.rs)

Video: Zver na snegu: Za kraj treninga kupanje u ledenoj vodi, brutalni Aleksandar Rakić!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA