Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisu znali da je Hrvat, to nije ni bio napad: Oglasio se trener svetskog prvaka koji je povređen u Beogradu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve mu se nakupilo", rekao je Radonićev trener

  • 2
Bokserske rukavice Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nikica Radonić, evropski i svetski prvak u kik-boksu i hrvatski šampion u boksu, odustao je od Evropskog prvenstva u Beogradu i vratio se u domovinu nakon što je doživeo neprijatnu situaciju u parku!

Naime, hrvatski mediji najpre su izvestili da su Radonića napali, mada je sam bokser objasnio o čemu se radi, dok se u međuvremenu oglasio i njegov trener Pero Veočić.

On je u izjavu za "24sata.hr" rekao:

- Sigurnost nam nije ugrožena. Evo, naše devojke odlaze i u hrvatskoj trenerci u obližnju trgovinu, svi odemo do kafića, sve bez ikakvog problema. A taj se incident je mogao da se dogodi bokseru iz bilo koje države. On nije nosio hrvatska obeležja, niti je bio u krugu dvorane ili hotela, išao je trčati u parku, gde su ga dvojica-trojica pitala šta to radi, čime se bavi, pa kad im je odgovorio da je bokser, rekli su da im pokaže kako to radi. Jedan je hteo da ga udari i on se okrenuo i otrčao dalje, izbegao je konflikt, ali je pritom pogrešno stao - istakao je Veočić i dodao:

- Prijavio mi je šta se dogodilo, ne mogu da kažem ni da je to bio napad, ljudi iz naše delegacije pozvali su policiju, on je tražio da ode u Hitnu pomoć da snimi nogu, nije ništa slomio, ali notekla mu je i šepa pa se ne oseća spremnim za borbu, te je otišao kući u Split. Nagovarao sam ga da ostane, makar do vaganja, jer borba je trebalada bude  tek za dva dana. No nije psihički izdržao. U prvoj borbi je zaradio dva šava jer je dobio laktom, pa taj incident, pa povreda noge, a i supruga ubrzo treba da mu se porodi. Sve mu se nakupilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дуле БЛ-РС

    23. april 2024 | 14:42

    Што би рекао наш народ "у страху су велике очи...."😎🤭😂

  • Перагеније

    23. april 2024 | 15:57

    Викао Србин ја сам Србин у ЗГ и скупи се 50ак њих, што полицијаца, и пребију га. Викао његов другар у БГ, ја сам Хрват... После пола сата дреке приђе му декица, загрли га и каже, немој синко толико да се секираш, ниси ти крив.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA