Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokserska legenda upozorava: "Pol neće moći da podnese Tajsonove udarce, to je kao da vas udari mazga..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv komentar legendarnog boksera

  • 1
Svetski dan boksa boks boxing Trg Republike Beograd Roj Džons Džunior Roy Jones Junior Foto: AIBA, BSS

Sve je bliže najavljena borba, i veliki povratak Majka Tajsona protiv Džejka Pola, koja je zakazana za 20. jul u Arlingtonu.

Najnovije upozorenje za Pola, dolazi od bivšeg svetskog šampiona Roja Džonsa Džuniora, koji je otkrio svoje viđenje predstojećeg okršaja.

Džons Džunior nije štedeo reči hvale za Tajsona, tvrdeći da je Tsjsonov udarac najjači s kojim se ikada susreo u ringu.

- Tajson je najjači udarač s kojim sam ikada bio u ringu. Prvi put kada me udario u grudi, činilo mi se kao da me pogodila mazga. Kada tako pogodi tipa koji nije navikao na takve udarce, on će ili odustati ili pasti. Ljudi kao što su Evander Holifild i Lenoks Luis, veliki tipovi, oni to mogu podneti, ali mislim da Džejk Pol to neće moći podneti - rekao je Džons, pa dodao:

- Tako bi ga mogao pogoditi u bradu... Videćemo, ali biće teško za Pola - rekao je Džons.

Ovo upozorenje dolazi iz "prve ruke", budući da je Džons Džunior bio poslednji protivnik Majka Tajsona u egzibicionom meču krajem 2020. godine, koji se završio nerešenim rezultatom. Sa svojim bogatim iskustvom iz ringa, Džonsove reči bacaju svetlo na ono što bi se moglo očekivati u nadolazećem meču.

Dok svet broji dane do spektakularnog okršaja, pitanje ostaje da li će Pol moći da se izbori sa snagom legendarnog Tajsona ili će biti žrtva njegovih razornih udaraca. Navijači širom sveta čekaju odgovor sa nestrpljenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA