Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokser doveo decu u bioskop, pa drugog čoveka "ubio od batina": Kada sam video da je to uradio...

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Španiji...

  • 1
Antonio Barul Bokser Printskrin: X/@PoliciaSXXI

Za španskog boskera Antonija Barula to je trebalo da bude samo jedan običan dan, gde će u bioskopu provesti vreme sa porodicom i uživati u projekciji dečijeg filma!

Međutim, u jednom trenutku Barul je bio u centru sukoba sa jednim muškarcem i zadao mu je nekoliko udaraca tako da je ovaj ostao da leži.

Razlog je taj, kako je Barul objasnio za španske medije, to što je pomenuti muškarac bio agresivan i maltretrirao je svoju ženu i dete.

- Nasilje nikada nije opravdano, ja ga ni u jednom trenutku ne opravdavam. Ali maltretiranje žene i devojke... Stigao sam u bioskop, sa decom, supruga i ja smo seli da mirno gledamo film. Ali od početka sam ga čuo kako viče na ženu, optužuje je, preti uvredama i povicima - rekao je Barul i dodao:

- Onda se smirio, ali nakon pola sata filma vrisci su već bili jako glasni. Već sam svoju decu odveo nazad da ništa ne čuju, ali vrisak je bio jako glasan. Pogledao sam, video da je zgrabio svoju ženu za vrat. Počeo je da je muči, ljudi su prišli i u borbi je udario devojku. Kada sam to video, zavrela mi je krv. Rekao sam mu "odlazi, to je dečiji film." E, kad sam mu to rekao, on je sve zaboravio i počeo da mi zamera, da mi preti, da me vređa, da me krivi. Ne čujete to na snimku, ali sam ih zamolio da pozovu obezbeđenje. Rekao sam to nekoliko puta, ali niko se nije pojavio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA