≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veljko dobio specijalnu nagradu od Zvezde, pa poručio: "Kao sin Željka Ražnatovića, nemam pravo na to..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tigar nikad ne kuka što mora da bude tigar nego ide i radi šta ima da radi", rekao je srpski bosker

  • 9
Veljko Ražnatović Foto: SD Crvena zvezda

Sportsko društvo Crvena zvezda uručila je specijalnu plaketu "Naš šampion" srpskom bokseru Veljku Ražnatoviću koji je nedavno na Evropskom prvenstvu osvojio bronzanu medalju!

Zvezda tradicionalno pomenutu plaketu uručuje svojim sportistima koji ostvare vrhunske rezultate na najznačajnijim svetskim i evropskim takmičenjima, a Ražnatović je nagradu dobio iz ruku predsednika Upravnog odbora SD Zvezdana Terzića.

- Organizovali smo ovu skromnu svečanost da odamo priznanje Bokserskom klubu Crvena zvezda, pre svega za sve rezultate koje su ostvarili u prethodnom periodu i jedno veliko priznanje i ogromna zahvalnost Veljku Ražnatoviću koji je na evropskoj sceni promovisao i Republiku Srbije i naš Bokserski klub, a samim tim i Sportsko društvo Crvena zvezda. Osvojio je bronzanu medalju, popeo se na postolje i posle mnogo decenija Crvena zvezda može da se podiči da ima velike boksere, uz napomenu da su bokseri Crvene zvezde 2022. godine osvojili regionalno takmičenje. Velike zasluge pripadaju čoveku koji je preporodio Bokserski klub, to je Vladan Miketić koji je ujedno i potpredsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda. Veljko, hvala ti još jednom u ime svih Zvezdaša – rekao je Zvezdan Terzić.

Veljko Ražnatović Foto: SD Crvena zvezda

Veljko Ražnatović veruje da će Zvezdini bokseri doneti još medalja sa predstojećih takmičenja.

Pre svega bih želeo da se zahvalim gospodinu Zvezdanu Terziću, Vladanu Miketiću i svima iz Sportskog društva i Bokserskog kluba Crvena zvezda na ovom prelepom prijemu. Velika mi je čast da primim plaketu „Naš šampion“ i obećavam da ćemo nastaviti u istom ritmu, ako ne i u još jačem. Predstavljaćemo Zvezdu i na Svetskom prvenstvu, na državnom prvenstvu i ostalim takmičenjima koja budu održana do kraja godine i nadam se da ćemo doneti još odličja našem sportskom društvu, srpskom giganta, jer kada boksuješ za Crvenu zvezdu, boksuješ i za Srbiju – poručio je Veljko Ražnatović.

Veljko Ražnatović Foto: SD Crvena zvezda

Ražnatović je i posle oficijelnog dela razgovarao sa medijima, a na pitanje kako se mentalno bori sa naporima, pored onih fizičkih, rekao je:

- Ja nemam pravo na to kao sin Željka Ražnatovića i kao neko kome je jako stalo da se Srbija uvek pokaže u najboljem svetlu. Tigar nikad ne kuka što mora da bude tigar nego ide i radi šta ima da radi. Ima teških dana, težak je put, ali zbog ovakvih stvari je vredno toga.

(Telegraf.rs)

Video: Moćna poruka Veljka Ražnatovića posle bronze: "Istrajte i bićete šampioni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš sam...

    8. maj 2024 | 14:39

    Ali što je mnogo, mnogo je... "Čega se pametan stidi, tim se budala ponosi." Aman bre!

  • On

    8. maj 2024 | 15:23

    Se ponosi što je dete tate osudjivanog krimosa,saradnika SDB SFRJ,mame isto osudjivane za kriminalna dela,pa gde mi to idemo.

  • Nele

    8. maj 2024 | 15:20

    Ovo Ceca pokazuje da ima moc u drzavi Srbiji,gde je parama svojim gurnula sina koji se na neki Š turnir takmicio,zaouzeo 2 mesto i sada mu svi priredjuju docek.....Cak ce dobiti i nacionalnu penziju....kada ovo citaju doktori,naucinici,prosvetari dal se stide zemlje u kojoj zivimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA