Vreme čitanja: oko 1 min.

Fjodor došao na trening u kimonu, a jedan detalj koji je nosio posebno je oduševio sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv detalj sa otvorenog treninga

  • 0
Fjodor Jemeljanjenko Foto: Marko Jovanović

Fjodor Jemeljanjenko, najveći MMA borac svih vremena boravi u Srbiji, a povod je Evropsko prvenstvo u sambu, koje se održava od 9. do 12. maja u Novom Sadu.

Legendarni Rus je prvo u sredu boravio u Beogradu, gde je obišao Hram Svetog Save i održao konferenciju za medije, a nakon toga, dešavanja su se preslelila u Novi Sad.

Jemeljanjenko je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u "srpskoj Atini" održao otvoreni trening, na kojem je prisustvovalo više od stotinu ljudi, ljubitelja borilačkih sportova.

Fjodor je tom prilikom prikazao brojne taktike borbe i poteze u praktičnoj primeni, a jednim detaljem posebno je oduševio sve.

Naime, Fjodor je u salu ušao u kimonu, a mnogi su odmah primetili drveni krst, koji mu je bio oko vrata. Jemeljanjenko je inače veliki vernik, i u više navrata je govorio o tome, i posećivao gotovo sve pravoslavne svetinje.

Ipak, u nastavku treninga, morao je da odloži krstić, te ga je skinuo, prekrstio se i predao prijatelju koju ga ne čuvao do kraja treninga.

Kako je to izgledalo, možete videti u galeriji.

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni Fjodor ekskluzivno za Telegraf o Srbiji i pravoslavlju: "Jedna vera, jedna krv"!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA