≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đurić s delegacijom višestrukog šampiona u sambou Jemeljanenka: Nadamo se da ćemo biti dobri domaćini EP

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradonačelnik je zahvalio delegaciji na čelu sa šampionom na poseti i istakao da je to veoma značajno za Grad Novi Sad i Srbiju

  • 0
Novi Sad Milan Đurić Ognjen Cvjetičanin Fjodor Jemeljenko FIAS Sambo Foto: Tanjug/Kabinet gradonačelnika Novog Sada/Vladimir Zubac/bs

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je, zajedno s članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom ugostio je danas Fjodora Jemeljanenka, višestrukog šampiona u kombat sambou i ambasadora Svetske sambo federacije (FIAS), koji je specijalni gost Evropskog prvenstva u sambou.

"Radujem se prvenstvu i velika mi je čast što sam u Novom Sadu jer SE ovde se osećam kao kod kuće. Hvala puno na velikoj podršci koju je pružio Grad i nadam se odličnoj saradnji i u budućnosti", rekao je Jemeljanenko.

Evropsko prvenstvo u sambou se od 9. do 12. maja održava u Novom Sadu.

Gradonačelnik je zahvalio delegaciji na čelu sa šampionom na poseti i istakao da je to veoma značajno za Grad Novi Sad i Srbiju.

"Nadamo se da ćemo biti dobri domaćini Evropskog prvenstva. Srbija je zemlja sporta i takođe proslavljenih sportista, tako da sam siguran da će publika biti brojna i želim vam puno sreće u takmičenju", rekao je gradonačelnik.

Tokom posete Srbiji i Novom Sadu Jemeljanjenko je održao predavanja studentima novosadskog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, kao i pokazni trening učesnicima Evropskog prvenstva i predstavnicima različitih vrsta borilačkih veština.

U delegaciji višestrukog prvaka bili su dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu Patrik Drid, predsednik FIAS Sergej Jasijev, sekretar Sambo Federacije Aleksandar Koršik i predsednica Sambo saveza Srbije Tatjana Trivić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA