Vreme čitanja: oko 1 min.

Fjodora upitali da li sanja svoje protivnike, a njegov odgovor je nasmejao sve: "Sanjam dve godine vojske..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo je bilo na predavanju u Novom Sadu

  • 0
Fjodor Jemeljanjenko Foto: Marko Jovanović

Najveći MMA borac svih vremena Fjodor Jemeljanjenko boravi u Srbiji, povodom Evropskog prvenstva u sambu, koje se od 9. do 12. maja održava u Novom Sadu.

Tim povodom, proslavljeni Rus iskoristio je vreme u "srpskoj Atini" kako bi održao predavanje studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, gde je govorio kako o sambu, tako i o drugim temama.

Imali su studenti, kojih je prisustvovalo više od stotinu, priliku da postave pitanje legendarnom borcu, što su u potpunosti i iskoristili i pitali sve što ih je zanimalo.

Tako je proslavljeni Jemeljanjenko dobio pitanje da li sanja svoje protivnike, kao i koje knjige voli da čita, a njegov odgovor nasmejao je sve.

- Odmah da odgovorim na drugo pitanje, hvala Bogu, ne sanjam svoje protivnike i mečeve. Ali, ponekad sanjam vojsku. Služio sam vojni rok koji je obavezan u Rusiji. I dan danas sanjam kako služim vojni rok i kako sam došao na dužnost kao početnik. Shvatam da mene čeka još dve godine vojnog roka. A, knjige... Jako volim rusku literaturu i klasiku, isključivo. To što se danas piše, izvinjavam se unapred, ne mogu da čitam. Takođe, volim da čitam istorijsku literaturu. Volim Dostojevskog, Bunjina, Čehova... - istakao je legendarni Fjodor.

Podsetimo, prvog dana Evropskog prvenstva u sambu, Stefan Župarić i Miloš Samardžić osvojili su bronzane medalje.

(Telegraf.rs)

Video: Najveći MMA borac svih vremena napravio šou sa fudbalerima Vojvodine: Štoper Voše će pamtiti dan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA