Vreme čitanja: oko 1 min.

UFC ovo ne pamti! Patosirao rivala, isplazio mu se, hladio ga šorcem, pa skinuo gaće: "Prestar sam za ovo..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U svom stilu...

  • 1
Derik Luis Printscreen: Twitter/@UFCEurope

U noći između subote i nedelje je u Sent Luisu održan UFC Fight Night, a u glavnoj borbi Derik Luis savladao je Rodriga Našimenta.

Naime, ovaj tridesetdevetogodišnji Luis je početkom treće runde savladao osam godina mlađeg Brazilca, naravno nokautom, a usleidlo je i još nekoliko udarac aposle kojih je sudija prekinuo borbu.

Ipak, sve ovo nije bilo glavni utisak večeri, već ostupak Luisa posle meča koji je podelio UFC.

Dok je protivniku, koji je upisao drugi poraz u 14 borbi, ukazivana pomoć, Luis mu je isplazio jezik, pa je skinuo šorc i počeo ga njime "hladiti" da dođe sebi. Potom, Luis je ostao u boksericama, a onda je odlučio da skine i pokaže "pozadinu" publici.

Ništa manje zanimljiv nije bio ni intervju u oktagonu nakon borbe.

- Hvala Sent Luisu što sam vam mogao pokazati zadnjicu. Nisam želeo da dopustim da me neki taksista iz Brazila pobedi. Do večeras nisam nikad čuo za njega - rekao je Luis koji je potom najavio odlazak u penziju rečenicom iz kultnog filma "Smrtonosno oružje".

- Prestar sam za ovo sr*nje. Skoro 40 mi je, znaš li koliko je teško ovo raditi? Razmislit ću o svemu - rekao je Luis koji je u MMA karijeri upisao 28 pobjeda uz 12 poraza. Čak 23 puta je nokautirao protivnika, od čega 15 u UFC-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA