≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija: Bokser (29) umro u ringu tokom svoje prve borbe

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas...

  • 1
Boks Foto: Bernal Revert / Alamy / Alamy / Profimedia

Velika tragedija dogodila se u Londonu u nedelju. Bokser Šerif Laval (29) preminuo je u ringu tokom četvrte runde borbe sa Portugalcem Malamom Varelom.

Ovo je bio njegov profesionalni debi, a sve se dogodilo nakon što je nokautiran. Medicinski tim je brzo ušao u ring i probao je da mu pruži pomoć, a smrt je potvrđena nakon što je primljen u bolnicu.

- Ovo je bio tragičan događaj i izražavam iskreno saučešće porodici Šerifa. Teško je svima koji su uključeni u boksačku zajednicu, pokušavamo da shvatimo šta se dogodilo. Nije prijatno videti nešto tako u bilo kom sportu - rekao je organizator događaja Kostakis Evangelu.

Užasne vesti potresle su čitav bokserski svet, pa je tako poruku podrške Lavalovoj porodici poslao i Tajson Fjuri, koji se za vikend bori protiv Oleksandra Usika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    13. maj 2024 | 19:09

    Bože Gospode,kakva tragedija. Tuga zbog mladosti,tuga zbog načina na koji je okončao život. Dok je radio nešto zbog čega je živeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA