Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajson i Pol "oči u oči", Majk poručio: "Mora se boriti kao da mu život zavisi od toga, jer hoće"

Vreme čitanja: oko 2 min.

I ovog puta bilo je prozivki, te je Tajson istakao da mu se Pol dopada kao osoba, ali to neće značiti ništa u ringu

  • 4
Majk Tajson - Džejk Pol Foto: Promedia

Sve je bliži epski okršaj izmežu jutjubera Džejka Pola i legendarnog Majka Tajsona, koji će se održati 20. jula u Teksasu, a održana je i prva pres konferencija, na kojoj su se pomenuta dvojica i srela.

I ovog puta bilo je prozivki, te je Tajson istakao da mu se Pol dopada kao osoba, ali to neće značiti ništa u ringu.

- Džejk mi se stvarno sviđa, ali kad je u ringu, mora se boriti kao da mu od toga zavisi život. Jer, zaista hoće - istakao je Tajson.

Nije se previše obazirao na to Pol, koji je čak i pohvalio Tajsona, što se zaista potrudio da do meča dođe.

- On je bio raspoložen. Mislim da je ovo oduvek hteo. To je dugo očekivano. Pozivali smo jedan drugog godinama, i konačno smo uspeli, na Netfliksu, najvećoj platformi na svetu. Stvaro se samo nastavljaju širiti i postajati bolje. Majk je želeo da ovo bude profesionalni meč. Želi rat, to poštujem. Poštujem ga što je prihvatio ovu borbu, što se pojavio, pokušao mi stati na kraj. Jer, to je ono što su svi ovi borci pokupavali uraditi, stati na kraj jednom jutjuberu. Ako Majk uspe to da uradi, onda e heroj - uzvratio je Pol.

Odgovorio je potom Tjson na kritike mnogih, i tvrdnje da je "previše star".

- Misli da ljudi koji su to rekli žele biti ovde. Jer, niko drugi to ne može. Ko drugi to može? Ko drugi može iznenaditi sportski svet? Niko drugi to ne može. Imate nas dvojicu, i mi ćemo to napraviti. Mi smo prijatelji. Nema sumnje da smo prijatelji. Ali, u ringu nećemo biti prijatelji. Tako je to - istakao je Majk.

Pol je istakao da će biti spreman na sve...

Znam da ću moći izdržati. Rođeni sam teškaš. Za to sam rođen, da se popnem u ovu kategoriju, i pokazaću Majku ko ima veću snagu. Jer me potcenjuje. Mislim da me svi ostali potcenjuju i verujem da ja jače udaram. Znam da će biti teško. Zanm da ću se morati boriti kroz nevolje. Znam da bih čak mogao pasti na pod. Bojim se, nemojte me pogrešno shvatiti, ali nije reč o strahu koji me zaustavlja. Reč je o tome da idem u susret strahu, i to je prava hrabrost. - rekao je Pol.

Celu konferenciju, možete videti u snimku u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Južni

    14. maj 2024 | 19:10

    Bolje mu je da skine minđušicu,jer ako je Tajson gricne ode uvo.

  • Dragan

    15. maj 2024 | 18:59

    Majk ima godina,pol je mlad,isuvise za njega.Tajson je zver ,I bez obzira na godine,jos uvek opasan borac . Tajson to mora odraditi,do 3runde vec posle gubi mec ,jer nece izdrzati protiv mladog borca. Moj Glas ide za Majka.

  • Предраг

    16. maj 2024 | 16:06

    Волео бих да га Тајсон нокаутира у првој рунди.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA