Vreme čitanja: oko 1 min.

FNC objavio novu borbu za spektakl u Beogradu: Negucić se vraća u napadu na titulu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje nas spektakl bez ikakvih sumnji

  • 0
Fnc 13 Foto: Nikola Tomić

Pola godine je prošlo od kako je Nikola Joksović u prepunoj hali "Pionir" u Beogradu odbranio šampionski pojas u velter kategoriji protiv Sava Lazića, a sada će na još većoj pozornici imati priliku da se ponovo bori protiv izazivača.

Neće ni ovog puta imati ni malo lak zadatak, s obzirom na to da će mu na megdan izaći Stefan Negućić, na FNC 17 priredbi, koja se održava 1. juna u Beogradskoj areni.

Još uvek Joksović ne zna za poraz, i vezao je četiri pobede tokom prošle godine, pokazavši da je i te kako kompletan borac, s obzirom na to da je slavio na različite načine, kako nokautima, tako i submisijama, i sudijskim odlukama.

Ipak, imaće veoma težak zadatak, jer će se boriti protiv veoma motivisanog Negucića, koji se vraća posle teške povrede i operacije kolena, i godinu i po dana pauze. Inače, poslednji meč, Negucić je odradio još u septembru 2022. godine, i od tada se nije borio.

Bez obzira na to, prihvatio je borbu sa šampionom, i u "Fight Company-ju" se uz Sava Lazića priprema za ono što sledi 1. juna u Areni.

Podsetimo, u glavnoj borbi večeri boriće se Darko Stošić i Miran Fabjan, a tu je i veliki povratak Dušana Džakića, koji će ući u kavez sa Franciskom Bariom Kroatom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA