Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prvi udarac, ti gledaš kako da preživiš": Stošić i "Roki" pravili šou na snimanju pred FNC spektakl u Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstojeći FNC 17, najavljen je kao najveći događaj u istoriji MMA u regionu, i to sa potpunim pravom, s obzirom na "fajt kard" koji ćemo gledati

  • 0
FNC 17, BTS Printscreen: Youtube/FNC

Sve je bliže 1. jun, i novi spektakl u režiji najpopularnije MMA promocije u jugoistočnoj Evropi - FNC-a, koji će biti održan u Beogradskoj areni.

Predstojeći FNC 17, najavljen je kao najveći događaj u istoriji MMA u regionu, i to sa potpunim pravom, s obzirom na "fajt kard" koji ćemo gledati.

Event će predvoditi okršaj Darka Stošića i Mirana Fabjana, koji je izazvao neverovatno interesovanje, a i ostali mečevi i te kako će biti zanimljivi.

Tu je i veliki povratak Dušana Džakića, koji će se boriti protiv Franciska Barija Kroate, kao i borba za titulu u velter kategoriji između šampiona Nikole Joksovića i Stefana Negucića.

Na događaju će učestvovati i Vaso "Psiho" Bakočević, Marko Bojković, Marina Spasić, Đani Barbir, Nemanja Koba Nikolić i još neka imena koja još uvek nisu objavljena.

Tim povodom, FNC je nedavno objavio i nestvarnu filmsku najavu za događaj u "vestern" stilu, a nedugo zatim, objavljene su i scene sa snimanja, na kojima je bilo pregršt detalja.

U centru pažnje, bilo je prepucavanje Stošića i "slovenačkog Rokija", a kako je to izgledalo, možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA