Vreme čitanja: oko 1 min.

E, ovo se čekalo! "Psiho" dobio rivala za FNC 17, Brazilac napada Bakočevića u Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo će biti interesantno

  • 0
Vaso Bakocevic, Bkfc 2024 Bugarska Foto: Nikola Anđić

Ljubitelji borilačkih sportova u regionu sa nestrpljenjem iščekuju 1. jun i kako je najavljeno, najveći MMA događaj ikada u regionu.

Na FNC-u 17, okupiće se sam "krem" regionalne MMA scene, a sama organizacija na čelu sa Draženom Forgačem polako otkriva "karte", i objavljuje mečeve koje ćemo gledati.

Od ranije je poznato da će event predvoditi najbolji srpski teškaš Darko Stošić i "slovenački Roki" Miran Fabjan, kao i da ćemo gledati povratak Dušana Džakića, koji će u oktagon ući protiv Franciska Barija Kroate. Takođe, "obelodanjene" su i borbe Nikole Joksovića i Stefana Negucića, kao i Ðanija Barbira i Nemanje Kobe Nikolića, a sada je poznato i protiv koga će se boriti Vaso Bakočević.

Popularni "Psiho" tući će se protiv brazislkog borca, Aleksandrea Riberija, i to u disciplini "bare knuckle", odnosno boksu golim šakama.

Bakočević je nedavno upisao pobedu u najjačoj svetskoj organizaciji za ovu disciplinu - BKFC, i ima skor 4-0, te mu iskustva i te kako ne manjka.

Uz to, jedan od najpopularnijih boraca na Balkanu, učestvuje u snimanju novog borilačkog rijalitija, u režiji upravo FNC-a, gde će biti trener jednoj ekipi od četiri mlada borca.

Sa druge strane, i protivnik ima dosta iskustva, s obzirom na to da u MMA ima profi skor 21-12-2. Uz to, Brazilac se borio i u "Kejdž Voriors-u", jednoj od popularnijih svetskih promocija.

Naravno, jasno je da će se sada boriti bez rukavica, i po ddugačijim pravilima, ali nema sumnje da nas čeka zanimljiv okršaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA