≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Usik hitno prebačen u bolnicu posle borbe sa Fjurijem!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle pobede, povrede su morale da budu pdmah sanirane...

  • 1
Oleksandr Usyk Foto: Tanjug/AP

Oleksandr Usik je hitno prebačen u bolnicu u Saudijskoj Arabiji u subotu uveče, posle borbe, i pobede, nad Tajsonom Fjurijim.

Usik je ostvario podeljenu pobedu i naneo Ciganskom Kralju prvi poraz u karijeri, a zamalo je nokautirao sada već bivšeg WBC šampiona u teškoj kategoriji brutalnim napadom u devetoj rundi.

Međutim, prema pisanju svetskih medija, Britanac je naneo veću štetu svom rivalu, jer je Usik morao da propusti konferenciju za novinare nakon borbe kako bi mu sanirali povrede.

Fjuri je posle borbe istakao:

- Upravo smo imali borbu. Da li ste videli moje lice? Prilično je izubijano, a on je otišao u bolnicu sa slomljenom vilicom i on je takođe izubijan. Tukli smo se kao ludi svih 12 rundi. Tako da ću otići kući, pojesti nešto, popiti nekoliko piva, provesti vreme sa porodicom, prošetati mog psa, a ja i Frenk ćemo razgovarati o tome šta će se desiti u budućnosti. - istakao je on.

Kada je reč o Usiku, on je povređen jakim udarcem u telo od strane Fjurija u šestoj rundi, ali nije jasno gde je došlo do povrede vilice.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA