≫ 

Šest lakih vežbi za savršeno oblikovanu guzu (VIDEO)

Tajna lepe i zategnute zadnjice leži prvenstveno u redovnom vežbanju a zatim i u pravilnoj ishrani

  • 1

Telegraf vam donosi šest lakih vežbi, koje ukoliko se pravilno i redovno izvode, dovode do neverovatnih rezultata.

Vežba 1:

U početnom položaju, stopala su paralelna, ruke na bok, leđa prava, pogled napred. Zatim jedna noga ide napred u iskorak, spuštamo koleno vertikalno ka podu i vodimo računa da koleno prednje noge ne prelazi prste stopala iste noge. Zatim se vratimo u početni položaj. Isto ponovimo i sa drugom nogom. Vežbu ponoviti 12 do 15 puta u tri serije.

Vežba 2:

Početni položaj je na kolenima i dlanovima, tuber traka se nalazi iznad kolena, zatim podižemo nogu u stranu, savijenu u kolenu i vraćamo u početni položaj. Vežbu ponoviti 15 do 20 puta u tri serije za obe noge.

Vežba 3:

U početnom položaju smo na kolenima i na laktovima. Savijenu nogu podižemo gore ka plafonu, prsti ka podu, peta ka plafonu i radimo ceo pokret 20 puta, zatim ostanemo gore i sitno 20 puta. Zatim isto ponovimo sa drugom nogom. Vežbu ponovimo u tri serije.

Vežba 4:

Legnemo na leđa, ruke su pored tela, glava je na podu. Kao pomoćni rekvizit imamo kutiju na koju stavimo petu jedne noge, druga noga je opružena ka plafonu. Zatim podižemo i spuštamo kukove, zatežemo zadnjicu u gornjem položaju. Ponovimo sa drugom nogom. Vežbu raditi 15 do 20 puta u tri serije.

Vežba 5:

Legnemo na klupu, s tim da su samo glava i gornji deo leđa na klupi, kukovi podignuti, noge na podu savijene malo u kolenima. Kao pomoćni rekvizit imamo šipku, stavljamo je na kukove, zatim radimo pokret, spuštamo i podižemo kukove, zatežemo guzu u gornjem položaju. Vežbu ponoviti 12 do 15 puta u tri serije.

Vežba 6:

Legnemo na klupu na stomak, s tim da su kukovi na ivici klupe. Rukama se držimo za gornji deo klupe, noge su nam savijene u kolenima, kolena razdvojena, stopala spojena i podižemo noge na gore i spuštamo, zatežemo zadnjicu u gornjem položaju i opuštamo kada spuštamo kolena ka podu. Vežbu raditi 15 do 20 puta u tri serije.

Budite istrajni i uporni a rezultati sigurno neće izostati.

(Magna Fit/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš . S

    30. septembar 2017 | 13:58

    Majka priroda ? Najbolje oblikuje guzu 👙👙👙 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA