Brend Nike oborio rekord We fly Belgrade trkom

Brojne poznate ličnosti bodrile 15 hiljada trkača

  • 0

Na beogradskom Ušću, održana je najveća do sada WE FLY BELGRADE trka. Ovogodišnja, već tradicionalna, sedma po redu trka, okupila je rekordnih 15 hiljada trkača koji su trčali gradsku rutu od deset kilometara.

Foto: Promo/Rastko Šurdić

Trkači su krenuli sa Ušća i trasom preko Brankovog mosta, Terazija, Slavije, Nemanjine, Gavrila Principa i ponovo preko Brankovog mosta ka Novom Beogradu, istrčali zadatu kilometražu. Zadovoljstvo da svečano označi početak ove spektakularne sportske manifestacije i najveće trke na ovim prostorima imale su naša mlada talentovana teniserka Olga Danilović i zlatna olimpijka Milica Mandić, dok je podršku trkačima na trci dao i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su pevač Leon, manekenka Sofija Milošević, Bruno, Hana Adrović, pevač Nikola Rokvić i maneken Vlada Vuksanović.

Foto: Promo/Rastko Šurdić

Uoči trke svi trkači okupili su se u jedinstvenom Nike gradu, a specijalno iznenađenje za prisutne svakako je bio muzički koncert jednog od najpopularnijih DJ na našim prostorima, Marka Nastića, dok su se domaćini i voditelji, Una Senić i Nemanja Kostić pobrinuli za dobru atmosferu. Samom startu trke prethodile su brojne pripreme, od zagrevanja sa profesionalnim trenerima iz Nike+ Training Club-a, Beauty zone i dela sa sportskom masažom, pa sve do Running Lab-a gde su svi trkači mogli da čuju nešto više o najnovijim modelima patika, ali i da saznaju sve o tehnologijama koje se nalaze u running opremi.

Foto: Promo/Rastko Šurdić

- Izuzetno smo ponosni što iz godine u godinu nastavljamo da obaramo rekorde. Spektakularnih 15 hiljada trkača na ovogodišnjoj We Fly Belgrade trci najbolji je pokazatelj koliko je u našem gradu porasla kultura trčanja, a verujemo kako je upravo i ova trka, koja se održava već sedmi put, dala značajan doprinos činjenici da je Beograd definitivno postao evropska trkačka metropola. Nastavićemo da postavljamo visoke ciljeve kada su negovanje i promovisanje trčanja i sporta u pitanju - rekla je regionalna brend menadžerka kompanije Sport Time, Jelena Dubovac.

Foto: Promo/Rastko Šurdić

Pobednici velike We fly Belgrade trke su, u ženskoj konkurenciji Olivera Jevtić (00:34:33), Teodora Simović (00:35:36), dok je treće mesto zauzela Nevena Jovanović (00:37:46). U muškoj konkurenciji, pobenik je Nemanja Cerovac (00:30:57), Stanley Kipruton (00:31:42) i Miloš Malešević (00:32:42).

Svi trkači na poklon su dobili Nike majice i druge zanimljive poklone koje su obezbedili partneri We fly Belgrade trke, brendovi Aqua Viva, Nivea, Red Bull i Bambi.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA