Najjači bodibilder Srbije konačno osvojio šampionsku titulu u surovoj konkurenciji!

Dušan iza sebe ima 42 takmičenja i 39 osvojenih medalja, od kojih 22 zlatne, 9 srebrnih i 8 broznanih

  • 2
Dušan Savić Printskrin: Youtube

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je  prvo mesto na IFBB Državnom prvenstvu u bodibildingu u kategoriji seniora do 90 kilograma.

Dušan Savić je u svojoj kategoriji odneo ubedljivu pobedu, i svoje protivnike a i sve posetioce sporstke hale Master u Zemunu, zasenio impozantnom mišićnom masom i brutalnom mišićnom definicijom. Prvenstvo Srbije 2019 je organizovao IFBB Savez Srbije za Body Building, Fitness, Body Fitness i Aerobik, i smatra se za najvažnije takmičenje ove sezone.

Dušan Savić Foto: Privatna arhiva

Podsećanja radi, Savić nije klasični bodibilder već se takmiči i u disciplinama snage, što ga svrstva u najjače bildere Srbije, a možda i Evrope.

Višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

Na IFBB državnom prvenstvu je dva puta do sad osvajao zlatne medalje i to kao junior 2013.god. i kao senior do 80kg 2016.godine.

- Osećaj je neverovatan pogotovo što sam uspeo da osvojim titulu u poluteškoj kategoriji. Ovo mi je prva titula Državnog šampiona u kategoriji do 90kg (poluteška), jer sam do sada bio nepobeđen u srednjoj kategoriji - rekao je Savić posle takmičenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    27. oktobar 2019 | 10:10

    Svaka mu cast ali ovaj "sport" stvarno ne razumem.

  • Parti Zanovac

    27. oktobar 2019 | 13:37

    Ja ne razumem ovaj sport. Ovo je toliko uzasno i ruzno da ja nemam reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA