≫ 

Sve pare od Miletića odmah stižu u Humsku: Al Raed plaća celo obeštećenje čim igrač stigne

Kompletna suma će biti na računu crno-belih u narednih 15 dana

  • 9
FK Partizan, Nemanja Miletić Foto: partizan.rs/Miroslav Todorovic

Prvi transfer ovoga leta, prodaju Nemanje Miletića u Saudijsku Arabiju, Partizan će naplatiti gotovo istoga trenutka, bez uobičajenih rata, koje su česta pojava u današnjem fudbalu. Bar je takav dogovor između crno-belih i Al Raeda, koji će uplatiti kompletnu sumu za obeštećenje u momentu kada štoper bude kročio u novu sredinu.

Dva kluba su precizirala da Al Raed isplati kompletnu sumu za Miletićevo obeštećenje u visini od 500.000 evra Partizanu u narednih 15 dana i ta stavka je potpisana u ugovoru.

Otprilike tada će se i Miletić priključiti ekipi u Saudijskoj Arabiji, pošto mu je trener Benik Hasi, usled pauze u tamošnjem takmičenju do 16. septembra, dozvolio da predahne nekoliko dana i bude sa porodicom, dok ne stignu avionske karte.

Transfer Miletića je prvi, ali nije nije jedini ovoga leta u Humskoj, crno-beli su već ranije najavili prodaju jednog od igrača na kome mogu da zarade veliki novac, bilo to Filip Stevanović ili Umar Sadik, a za oba igrača klub već ima pripremljene zamene.

Repriza finala Mundijala. Ako verujete da će Francuska opet da bude bolja, kec se plaća kvotom 1,65. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Francuska – Hrvatska.

Engleska uzdrmana posle skandala zbog izbacivanja Fila Fodena i Mejsona Grinvuda iz reprezentacije, ali ipak favorit sa kvotom 2,15. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Danska – Engleska.

Video: Grobari su skandirali Ćelavi, ćelavi a onda je došao Miletić i krenula je ludnica

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    8. septembar 2020 | 11:52

    Sve pare stizu u dzepove uprave😅Uprava napolje

  • Dr

    8. septembar 2020 | 12:28

    Otkuda im tolike pare da isplate u jednom iznosu??? Naš reprezentativac ide za 500.000 ??? Sramota...pitanje: ko ga je i u čiju korist napravio "reprezentativcem" ???

  • Miloš🏁

    8. septembar 2020 | 14:54

    Povremeni reprezentativac nije smeo da ode ispod 1 mil. €. U koliko god da je lošoj formi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA