≫ 

Ne morate da idete u teretanu: Evo kako da napravite trening centar kod kuće za 2.000 dinara

Uz pravu opremu vaš kućni trening može biti čak i bolji nego u fitnes centru

  • 0
foto Pixabay Foto: Pixabay

Ne postoji dobar ili loš trening, postoji samo onaj trening na koji se ne ode! Ali, sada je konačno moguće i da ne idete na trening, nego da trening "dođe kod vas".

Zapravo, u jeku pandemije korona virusa, kada je pametnije biti van kontakta sa mnogo ljudi, najbolje je trenirati kod kuće.

A ono što je najbolje, za cenu jedne mesečne članarine u fitnes centru možete kupiti rekvizite za rad kod kuće, koje posle godinama možete da koristite. Ovaj trening postaje sve dominantniji u ovo vreme, jer štedi vreme, a donosi slične ili bolje rezultate.

Fitnes, teretana, vezbanje, devojka u teretani Foto: Shutterstock

Za manje od 2.000 dinara u Decathlonu možeš kupiti osnovne stvari za vežbanje kod kuće, poput pilates lopte, bučica i elastičnih traka za pilates, dok će se se muškarcima svideti suspenzione trake ili velik izbor girja već od 1199 dinara.

Ili recimo tegova za kućno vežbanje koji su idelani i koji mogu da se opterete od 20 do 50 kilograma.

Šipka sa tegovima Printskrin:; Dekatlon

Najveći izbor opreme za fitness, kao i opreme za ostale sportove zaljubljenici u sport pronaći će u novootovrenom Decathlonu koji je najveći Decathlon i najveća sportska prodavnica u Srbiji i prostore se na gotovo 4000 m2 na adresi Đorđa Stanojevića 35, Novi Beograd.

Osim opreme za preko 100 različitih sportova, kupci mogu iste proizvode isprobati u mnogobrojnim tesnim zonama unutar trgovine, a tamo se nalazi i multifukncionalno igralište koje željno iščekuje sve zaljubljenike u sport.

Primer početnog treninga za 30 minuta sa šipkom i tegovima. U zavisnosti od fizičke spreme stavljate težinu koja vam odgovara da uradite dovoljan broj ponavaljanja..

Zagrevanje 10 min:

1.  Čučnjevi  3 x 10  ponavljanja

2.  Veslanje u pretklonu  3 x 10

3. Iskoraci jedan pa druga noga 3 x 10

4. Potisak sa poda  3 x 15.

5.  Uspravno veslanje 2 x 10

6. Stojeći potisak ispred glave 2 x 10

Video: Vežbajte sa Stefanom: Muškarci, ovo vam je kompletan trening grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA