Palma ne odustaje od publike na Zvezda - Milan: Pitao Dariju Kisić u Skupštini da pusti navijače

Prvi čovek Jedinstvene Srbije smatra da svakodnevni život mora da se vrati u normalu

  • 29
Dragan Marković Palma, Delije Foto-montaža: Marko Jovanović, MN Press

Dragan Marković Palma je poslednjih dana jedan od glavnih zagovarača da se dozvoli publika na meču između Crvene zvezde i Milana.

Na sednici Kriznog štaba odlučeno da ne bude ublažavanja mera, iako je prethodno dr Tiodorović u TV studiju uz predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića pričao da postoji takva mogućnost.

Pošto na snazi ostaju sve mere, Dragan Marković Palma je u Skupštini postavio pitanje ministarki Dariji Kisić Tepavčević da li je moguće da se usvoji odluka UEFA da na meču Zvezda - Milan bude 30 odsto kapaciteta stadiona.

- Moje pitanje za resornu ministarku je kakvo je njeno mišljenje o tome da naš Krizni štab usvoji oduku UEFA da na fudbalskoj utakmici Crvena Zvezda - Milan bude popunjena trećina kapaciteta stadiona "Rajko Mitić" uz poštovanje distance.

- Ja znam da će sada određen broj stručnjaka iz oblasti medicine da kaže "zdravlje i život su najvažniji". I jeste tako, ali ima nešto što se zove svakodnevni život i porodice. Takođe, sport spaja ljude i mladim ljudima idoli treba da budu na sportskim terenima, a ne oni koji su poslednjih nekoliko dana završili tamo gde im je mesto. Uvek postoji rizik, ali da pokušamo da smanjimo rizik, a da publike ipak bude na stadionu koliko je moguće. Takođe da vidimo da li neke epidemiološke obaveze mogu da prerastu u preporuke - upitao je Palma za skupštinskom govornicom.

Video: Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. februar 2021 | 16:54

    Ja navijam za zvezdu ali ovo je cisto uvlacenje navijacima (ili da bolje napisem kriminalcima, dilerima i narkomanima na severu, a ne brinete doci ce i jug na red) zarad nekih glasova. Sramota!!!

  • Gledaj svoja posla

    9. februar 2021 | 16:46

    Jevtino prikupljanje političkih poena, glasača

  • Toni

    9. februar 2021 | 16:45

    Glavonji dati da organizuje meč u "Jagodinu" da posle može da odgovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA