≫ 

Ruska "bomba" postala crnogorska snajka: Cepa drva na Cetinju u bikiniju, sekirom zamenila tegove

Marina privlači veliku pažnju svojim atraktivnim fotkama

  • 30

Ukoliko bi se kojim slučajem birala najatraktivnija fitnes lepotica u regionu, nema sumnje da bi "zlatnu medalju" ponela "crnogorska snajka" Marina Dovgal-Simović!

U pitanju je Ruskinja iz Kazahstana koja ima 36 godina i troje dece i koja je udata na Cetinju gde živi već 10 godina.

Marina je veliki pažnju privukla svojim atraktivnim fotografijama na Instagramu, pogotovo onim na kojima se vidi kako u bikiniju cepa drva.

Naravno, te fotografije su naišle na veliki broj pozitivnih komentara, pogotovo što Marina izgleda kao "milion dolara" i što iz dana u dan vredno trenira.

Međutim, bilo je i onih negativnih komentara, a Marina je imala jasnu poruku za "hejtere":

- Hvala svima koji su neravnodušni prema mojoj stranici i šalju jedni drugima slike, cak i mojoj svekrvi! To podiže statistiku na Instagramu! Naravno, sve je lakše videti sa kauča ili iz kafane i govoriti kako treba da živi i šta treba da radi žena i majka troje dece. Ako želite meni da dajete savete, napišite ih na 100 evra i dajte, sa zadovoljstvom prihvatam! Psi laju, karavan ide! Šaljite moj post svim spletkarošima i ljubomornima, eskspertima sa kauča - napisala je Marina nedavno.

Zanimljivo, Marina ima završen Ekonomski fakultet i trenutno polaže ispite na Akademiji sporta za personalnog trenera.

U nastavku požete pogledati i fotografije sa njene Instagram stranice i uverite se zašto je ova "crnogorska snajka" jedna od najatraktivnijih fitnes cica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekspert sa kauča

    8. maj 2021 | 14:57

    Hahaha a stara majka ponosna kad izade snajka a komsiluk zableji u golo dupe!Šta li kaže tata i stričevi i komsije?Svi jedva cekaju da snajka ujutru izade na razgibavanje...hehehehe,dobro je mesto izabrala,eksper iz teretane..

  • Petar

    8. maj 2021 | 15:01

    Koliko traži po kubiku? I da li je sa ubacivanjem u podrum ili bez?

  • Aco

    8. maj 2021 | 12:53

    Samo cepaj snajka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA