Remi Barse za Realovih +5

Šampioni Španije odigrali 1:1 u gradskom derbiju sa Espanjolom

  • 0

U gradskom derbiju u 18. kolu španske Primere, Barselona je igrala nerešeno sa Espanjolom 1:1, što je vodećem Realu iz Madrida uvećalo prednost na pet bodova.

Tim Pepea Gvardiole poveo je u 16. minutu pogotkom Fabregasa posle asistencije Alvesa, ali je izjednačujući i iznenađujući gol postigaoVaskez pet minuta pre kraja utakmice.

Espanjol nije imao lakih šansi, ali upornošću u napadu nije dozvolio Barseloni da se opušta. Domaćin je imao i više šuteva na gol u prvom poluvremenu, ali je igračima Maurisija Poketina falio završni udarac.

Izgledalo je da će Barselona odneti tri boda, i kada se to najmanje očekivalo, Vaskez je šokirao šampiona i učinio uslugu madridskom Realu da uveća svoju prednost.

Utakmici između Espanjola i Barselone prisustvovao je i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Rajo Valjekano pobedio je Sevilju rezultatom 2:1. Ovo je prva pobeda posle četiri uzastopna poraza, "zlata vredna" u borbi za opstanak. Golove su postigli Miču u 45, Tamudo 52. minutu, a za Sevilju jedini Eskude u 62. minutu.

Na ostalim utakmicama 18. kola, Betis je bio bolji od Hihona rezultatom 2:0, a na utakmicama Hetafe–Atletik Bilbao i Viljareal–Valensija nije bilo golova.

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA