≫ 

Kvote na Irtiš padaju pred meč: Svetske i domaće kladionice sve manje veruju u Zvezdu!

Kladionice kao da sve manje veruju u pobedu Zvezde

  • 10

Kako se bliži meč Irtiš - Crvena zvezda, sve su manje kvote na pobedu kazahstanskog kluba!

Nije poznato da li je na ovu odluku kladionica uticala avantura beogradskog kluba, čiji će igrači biti iscrpljeni zbog nepredviđenih okolnosti leta.

Prvo se kasnilo sa poletanjem zbog administrativnih problema sa Ukrajincima koji nisu dozvoljavali preletanje njihovog vazdušnog prostora ka Rusiji, onda je u Samari napravljena pauza zbog tankovanja goriva, pa su vicešampioni Srbije stigli u 2.00 u Pavlodar.

>>>Zvezda u dva posle ponoći stigla u Pavlodar: Neispavane igrače dočekao pljusak pred Irtiš (VIDEO)

>>>Plavšić dobio kapitensku traku, pa dao gol: Proslavio ga je kao pred Delijama (VIDEO)

>>>Zavio je Zvezdu u crno pre četiri godine, ali ovoga puta neće! Napadač kazahstanskog tima napustio ekipu!

Utakmica je u 20 časova po lokalnom vremenu, pa su igrači pred sobom od izlaska iz aviona imali samo 18 sati za san, odmor i pripremu za duel, što je uticalo i na procene kladionica.

Primera radi, Bet365 je kvotu na pobedu Irtišta spustio sa 3.20 na 3.00, dok je na Zvezdin trijumf kvota skočila sa 2.10 na 2.38, na remi ide 3.25.

Taj trend ispratile su i domaće kladionice, u Meridijanu je kvota na pobedu Irtiša još manja, 2.75, X je 3.20, a dvojka je 2.45.

Slična situacija je u Mozzart kladionici, na pobedu Irtiša određena je kvota 2.80, na remi 3.10, a ko ukaže poverenje Zvezdi, može da računa na kvotu 2.50.

Najveće kvote, najbliže inostranim kladionicama, dao je Soccer, gde je za pobedu Irtiša određeno 2.85, a za trijumf tima Vladana Milojevića 2.55.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA