Milijaš: Dali smo nadu Irtišu da se nada prolazu

Zvezdin najiskusniji fudbaler ne sumnja u prolaz ekipe u 3. kolo posle remija u Kazahstanu

  • 9

Zvezda je od praktično završenog posla u Pavlodaru sebi zakomplikovala pred revanš, ali ako crveno-beli ponove igru iz većeg dela meča sa Irtišem, plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.

>>> SKANDALOZAN POTEZ ANĐELKOVIĆA: Pogledajte zbog čega je Zvezda ostala bez pobede u Kazahstanu u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Jedna glupost u samoj završnici "poništila" je sve dobro što su igrači Vladana Milojevića napravili do tada, no vremena za tugovanje nema, jer već u četvrtak ide revanš.

- Utakmicu smo nažalost završili našom greškom i time Irtišu dali nadu pred njihov put u Beograd. Dobrih 90 minuta je iza nas, mislim da smo odigrali dobro i da imamo povoljan rezutat pred revanš meč. Drugo poluvreme je pred nama i daćemo sve od sebe da iz ovog meča izađemo kao pobednici. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni rezultatom, posle teškog puta, veštačkog terena, mogu da kažem da smo dobro igrali. Ostaje žal zbog pada koncentracije u nadoknadi vremena - rekao je iskusni Nenad Milijaš za klupski sajt.

>>> Zvezda zbog gluposti ostala bez pobede u 93. minutu! (VIDEO)

Podrška crveno-belim fudbalerima nije izostala ni u dalekom Pavlodaru.

- Moram da istaknem koliko smo zahvalni navijačima. Njihova podrška nam na svakom meču mnogo znači. Nije lako preći gotovo 10.000 kilometara u oba pravca kako bi nas podržali i nosili tokom utakmice i zaista smo im svi zahvalni na tome. Nadam se da će na revanšu na Marakani biti odlična atmosfera, kako samo naši navijači znaju da naprave, a mi ćemo im se odužiti na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA