≫ 

Partizan pomogao Zvezdi da pronađe odlično pojačanje! (VIDEO)

Golman Budućnosti Milan Mijatović zapao za oko čelnicima sa Marakane posle utakmice u Humskoj protiv Partizana u 2. kolu kvalifikacija za LŠ

  • 7
Foto: Telegraf

Crvena zvezda je u potrazi za golmanom, pošto Filip Manojlović po svemu sudeći odlazi sa Marakane u španski Hetafe. Crveno-beli su tim povodom kontaktirali nekoliko golmana, među kojima su i bivši golman Partizana Milan Lukač, Milan Borjan, koji je suprug bivše direktorke crno-belih Snežane Filipović, a poslednji čuvar mreže koga su kontaktirali je golman Budućnosti Milan Mjatović.

>>> Terzić demantuje priču oko braće Ilić i smanjenja duga za 13 miliona evra: To su gluposti!

On je čelnicima Zvezde zapao za oko tokom utakmice Partizan - Budućnost u Beogradu, gde su crno-beli slavili sa 2:0, ali je golman Podgoričana bio junak gostiju sa nekoliko neverovatnih odbrana i samo zahvaljujući njemu Budućnost nije ubedljivije poražena.

Prvi gol je primio sa bele tačke, kada je umalo i odbranio udarac Đurđevića, ali se lopta na njegovu nesreću od stative otkotrljala u mrežu, a drugi put mu je mrežu zatresao Leonardo, kada nije mogao ništa da učini.

Pogledajte i njegove odbrane na toj utakmici:

Ipak, njegove sjajne odbrane na toj utakmici naterale su čelnike Zvezde da ga kontaktiraju. Faktički je Partizan pomogao Zvezdi da pronađe potencijalno sjajno rešenje na golu, tako što su Mijatovića stavili na veliko iskušenje, na koje je on imao odgovor.

Pogledajte neke od odbrana Mijatovića iz prethodnih sezona koje se mogu naći na Jutjubu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA