Dobra prednost, ali ništa nije gotovo: Fudbaleri Partizana očekuju da će doći do duela sa Olimpijakosom

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana igra se u utorak od 20.45 na stadionu Pod Goricom

  • 4

Fudbaleri Partizana Uroš Ðurđević i Marko Janković ističu da ne očekuju lak zadatak u revanšu protiv Budućnosti, ali da se nadaju pobedi koja bi potvrdila prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su krenuli za Podgoricu na revanš sa prvakom Crne Gore, posle beogradskih 2:0.

>>> Partizan se za put u Podgoricu spremio kao Real Madrid: Đukić poveo i novog napadača za Budućnost (FOTO) (VIDEO)

- Uvek idemo na pobedu, imamo dobru prednost, ali ništa nije gotovo. Pred nama je teško gostovanje, ali očekujem da potvrdimo prolaz u narednu fazu - rekao je Ðurđević pred put u Podgoricu.

Njegov saigrač Marko Janković smatra da će rezultat 2:0 biti dovoljan za plasman dalje.

- Čeka naš težak meč, mogli smo sa većom razlikom da odemo u Podgoricu, ali je i 2:0 dovoljno. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, Budućnost je nezgodan rival na svom terenu, ali naša prednost je što ćemo imati više prostora - poručio je Janković.

Trener Miroslav Ðukić u Crnu Goru poveo je 20 igrača, a sa ekipom su i predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana igra se u utorak od 20.45 na stadionu Pod Goricom.

Pobednik se sastaje sa Olimpijakosom u trećem kolu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA