Đukić upozorio pred revanš: Biće pogubno ako budemo branili rezultat

Trener Partizana smatra da samo napadačka igra može doneti miran drugi meč sa crnogorskim šampionom

  • 7

Dok su svima "puna usta" utakmice Partizan - Olimpijakos u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri srpskog prvaka i dalje razmišljaju samo kako da "reše" Budućnost i izbore dvomeč sa grčkim prvakom.

Dan pred utakmicu, trener Beograđana Miroslav Đukić je govorio pred medijima u Crnoj Gori o revanšu posle beogradskih 2:0.

- U ovakvim utakmicama presudi stav ekipe, a mi ćemo ući kao da je 0:0. Pogubno bi bilo braniti 2:0 i misliti da je sve gotovo. Svesni smo da će biti teško, a mi smo spremni za veliku borbu - kazao je Đukić.

>>> Suma otkrio kad dolazi u Partizan: Jedna rečenica bila je dovoljna da baci Grobare u trans! (FOTO)

Partizan bi trebalo da ima više prostora na polovini rivala zbog činjenice da će Podgoričani morati da igraju sa mnogo više rizika nego u Humskoj.

- Budućnost će morati da se otvori više nego u Beogradu, gde je čekala našu grešku. Očekujem drugačijeg rivala, ali mi želimo da vodimo glavnu reč na utakmici.

I Nebojša Kosović, crnogorski reprezentativac, ima jasan plan za revanš.

- Budućnost će nas napasti, ali mi želimo da igramo tako da rival ni ne pomisli da može da nas ugrozi. Moramo da ponašamo kao tim koji zna šta hoće. Partizan uvek ide na pobedu. Tako će biti i sutra, jer hoćemo da pokažemo da zaslužujemo treće kolo. Moramo da budemo kompaktni, da ispoštujemo sve što se dogovorimo, da pokažemo da smo pravi tim - rekao je Kosović.

Vezista, koji je rođen pre 22 godine u Nikšiću, dobro zna ambijent na stadionu pod Goricom.

- Žao mi je što neće biti navijača Partizana. Uvek je lepo igrati na ovom stadionu, iako sam sada u drugačijoj ulozi. Ako i bude zvižduka, navići ću se na to - dodao je Kosović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA