Ćerka Darka Kovačevića pijana izazvala saobraćajnu nesreću: Vozila sa 0.75 promila alkohola u krvi, četiri osobe povređene (FOTO)

Izgubila je kontrolu nad džipom i sudarila se sa drugim automobilom

  • 12

Stela Kovačević, ćerka bivšeg fudbalera Crvene zvezde Darka Kovačevića, izazvali je saobraćajnu nesreću u Grčkoj vozeći u pijanom stanju.

Kako prenose grčki mediji, Stela je imala 0.75 promila alkohola u krvi kada je izgubila kontrolu nad džipom.

Sa Stelom u automobilu bili su devojka i dva momka, a tamošnji mediji javljaju da su sve troje zadobili prelome.

S druge strane, devojka koja je upravljala drugim automobilom zadobila je teže povrede i njeno lečenje je navodno platio upravo Darko Kovačević.

- Stela je vozila. Pored nje je sedela još jedna devojka, a moj sin i još jedan momak bili su na zadnjem sedištu. Imao sam uvid u zapis policije, gde stoji da je Stela imala 0,75 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće. Sin Anastasi mi je ispričao da je Stela u jednom trenutku vozila munjevito brzo, a odmah zatim izgubila je kontrolu nad vozilom, poletela na ivičnjak i onda se sudarila sa drugim vozilom kojim je upravljala takođe jedna devojka - ispričao je otac jednog od momaka za grčke medije.

Iako je vozila, Stela je navodno prošla samo sa ogrebotinama, dok je na automobilima totalna šteta. Fotografije smrskanih automobila možete pogledati >>> OVDE.

Inače, Kovačević je trenutno savetnik predsednika Olimpijakosa koji će igrati dvomeč protiv Partizana u okviru kvalifikacija za LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA