NEMA MESTA ZA SVE: S kojim strancima će Zvezda u nedelju napasti Radnički?

Predispozicije kažu da samo četvorica mogu da budu u protokolu

  • 8

Crvena zvezda u nedelju od 19.00 časova otvara novu sezonu u Supereligi, a na Marakanu dolazi Radnički iz Niša.

Igrački kadar će za taj duel sasvim sigurno doživeti određene promene. Što zbog meča protiv Saprte iz Praga koji je na programu u četvrtak, što zvog velikog broja stranaca.

- Ne smemo da zaboravimo da imamo i veći broj stranaca nego što to propozicije nalažu, tako da će igrački kadar doživeti neke promene. Samo četvorica mogu da budu u protokolu - rekao je trener Vladan Milojević.

Pitanje je koja četvorica će istrčati na teren, odnoson naći se na klupi?

Foto: A. Nalbantjan

Mesto u odbrani tražiće Demijen Le Talek i Abraham Frimpong koji još nije dobio srpski pasoš, na sredini terena Mičel Donald, Gelor Kanga, Rikardinjo i Džon Ruiz, dok je od napadača tu Ričmond Boaći.

Za ovog poslednjeg definitivno će biti mesta u timu, a očekuje se da se u startnih 11 vrati i Frimpong. Kanga i Donald su logična rešenja za Milojevića, ali pitanje je da li će trener crveno-belih kalkulisati zbog Evrope.

- Videćemo u kom sastavu ćemo izaći u nedelju. Imam ideju u glavu, ali jednostavno neke stvari su nepredvidive - zagonetan je bio Milojević na konferenciji i dodao:

- Radnički sa velikim ambicijama dolazi na Marakanu, iako su pretrpeli nekoliko promena u igračkom kadru. Međutim, mi želimo da nametnemo naš ritam od samog početka. Mi smo ti koji se pitamo na Marakani. Moramo maksimalno da budemo spremni za taj meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA