Da li je ovo pravi razlog što Leonardo nije u timu? Partizan dobio neverovatnu ponudu od princa Saudijske Arabije!

Mediji iz Saudiske Arabije istakli su da će princ Kalid bin Abdulah, počasni predsednik Al Ahlija iz svog džepa obezbediti 6 miliona evra za Brazilca

  • 18
Foto: Telegraf

Jedna od najvećih ''sapunica'' u istoriji srpskog fudbala, odnos Leonarda i Partizana dobila je novu epizodu, jer se Brazilac nije pojavio na treningu u petak, što je otkrio Miroslav Đukić svima onima koji su bili iznenađeni što ga nije bilo u protokolu za utakmicu sa Mačvom.

Leonardo se prethodnih dana ponovo oglašavao misterioznim porukama u kojima je nagovestio da uskoro odlazi iz kluba, a posle informacije iz Saudijske Arabije, izgleda da je to sada i definitivno završena stvar.

Naime, Al Ahli želi da dovede Leonarda u svoje redove, a očigledno Saudijci ne žale novac samo da obezbede njegov transfer.

Navodno će princ Kalid bin Abdulah bin Abdulaziz Al Saud (60), koji je počasni predsednik Al Ahlija, iz svog džepa izdvojiti 6 miliona evra, ne bi li obezbedio transfer Leonarda.

Da postoji ponuda za Brazilca, nagovestio je i Ivica Iliev, a ova informacija iz Saudijske Arabije sada pojašnjava i ko je u pitanju, ali očigledno i razlog Leonardovih poruka i izostanka sa poslednjeg treninga.

Prema svemu sudeći, sada će i definitivno biti kraj što se tiče Leonardove epizode u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA