Golman kamikaza unakazio Pedra: Fudbaler Čelsija doživeo višestruke prelome kostiju lica (VIDEO)

Čuvar mreže Arsenala David Ospina brutalnim startom teško povredio španskog napadača

  • 4

Mnogi su se nadali da će Pedro posle pogibeljnog starta čuvara mreže Arsenala, Davida Ospine proći sa lakšim povredama, ali je trener Čelsija otkrio da situacija nije takva.

Podsetimo, Ospina je Pedra silovito udario na meču Internacionalnog kupa šampiona u kojem je Čelsi slavio sa 3:0, ali je utakmica ostala u senci povrede Pedra.

Mnogi su kritikovali Ospinu za tako brutalan start, ali ne i Antonio Konte, koji je i otkrio da Pedra čeka pauza, kao i nošenje zaštitne maske neko vreme dok kosti koje je polomio ne zarastu.

- Situacija je daleko ozbiljinija nego što smo mislili. Nadali smo se da su samo kontuzije, ali Pedro ima višestruke prelome kostiju lica. Ali, nadam se da će se za desetak dana vratiti sa zašitnom maskom na licu - otkrio je Italijan.

On ipak ističe da nije kivan na Ospinu.

- Apsolutno ne! Bio sam fudbaler i znam da su takve situacije moguće. Uostalom, Ospina je išao na loptu - konstatovao je Konte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA