≫ 

Partizan hrabro igrao, ali izgubio od Olimpijakosa: Tri gola i nervoza zbog trikova Grka za nemoguću misiju crno-belih u Pireju (VIDEO)

Crno-beli poklekli u drugom poluvremenu utakmice u Humskoj

Ne samo da su pokazali zube - fudbaleri Partizana su većim delom utakmice bili bolji tim od Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Na kraju su ipak poraženi, i na revanš u Pirej idu sa negativnim rezultatom.

Partizan - Olimpijakos 1:3

(Tavamba 10 - Ben 6, 56, Emenike 90+1)

SASTAVI:

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Ćirković (od 70. N.R. Miletić), Ostojić, N. G Miletić - Everton, Kosović - Janković (od 81. Pantić), Tavamba, Leonardo - Đurđević.

OLIMPIJAKOS: Kapino - Figeiras, Retsos, Romao, Kurtis - Ođiđa Ofoe, Siopis - Mehdi Karsela (od 80. Pardo), Seba, Marin (od 80. Zdjelar) - Ben (od 86. Emenike).

>>> TUČA IGRAČA KOD TUNELA: Grobari pogodili flašom igrača Olimpijakosa u testise, on im uzvratio, a onda je nastao haos! (VIDEO) (FOTO)

Foto: A. Nalbantjan

U prvom poluvremenu, grčki šampion je imao dva šuta u gol, oba u okvir, i jedan je završio u mreži - i to sve u prvih desetak minuta. Nakon toga je inicijativa bila na strani crno-belih.

Crno-beli su skupo platili grešku Evertona, posle koje je Marin krenuo u prodor i uposlio Bena da lako savlada Kljajića već posle pet minuta igre.

Odgovor Partizana bio je posle odličan, samo šest minuta kasnije je Đurđević prebacio loptu do Jankovića, koji je uputio odličnu loptu Tavambi, a ovaj doneo veliku radost svima u Humskoj.

Posle toga, fudbaleri Besnika Hasija nisu zadivili nijednim delom svoje igre, naprotiv. Partizan je imao igru, šanse, briljirali su Janković i Ćirković...

Ključnim se na kraju ispostavio momenat iz 56. minuta - ponovo je Partizan izgubio loptu, ovaj put na sredini terena, a Ben je nedopustvo sam uspeo da izgradi poziciju za šut po ulasku u šesanesterac, i postigao vrlo atraktivan gol.

Od tog momenta, gosti umrtvljuju igru i teraju loptu što dalje od svog kaznenog. Uz vrlo diskutabilne odluke sudije Davidea Masua i trikove gostiju za trošenje vremena, Partizan je pokušavao lavovskom borbom da se domogne makar jednog još jednog gola. Posle frke na poluvremenu u kojoj je došlo do obračuna igrača, koškanja su viđena i na terenu kasnije, padali su i kartoni a tako i koncentracija domaćih...

Na kraju su jeftino primili još jedan, od Emenikea koji je iskoristio manjak koncentracije u samom finišu crno-belih.

Iako nada umire poslednja, vrlo je realno da umre na "Karaiskakiju" za nedelju dana, jer nije baš realno da se za nedelju dana izmeni sve što nije valjalo da bi se u Pireju postiglo makar tri gola.

Verovatno je igračima srpskog šampiona plej-of za Ligu Evrope već u glavi.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA