NEVEROVATNO: Fudbaler sa Kosova napustio klub jer mu smeta KRST u grbu!

Uprava nije imala razumevanja za to što je prekrivao "sporni" detalj na utakmicama

  • 4

Potpuno neverovatna informacija stiže iz Makedonije.

U susedstvu je, naime, fudbaler poreklom sa Kosova Florent Osmani odlučio da napusti FK Skoplje, čiji je član postao pre malo više od dve nedelje, zbog toga što mu smeta krst u grbu kluba.

Osmani je pre 17 dana predstavljen kao najveće pojačanje za novu sezonu, ali je on otišao zbog religijskog momenta na grbu (koji je svakako bio tu i pre nego što je potpisao).

- Prekrivao sam krst na grbu kada sam nosio dres Skoplja iz razloga što sam musliman. Vera je za mene svetinja i to sam jednostavno morao da radim. Kada su trener, saigrači i čelnici kluba saznali da to radim počeli su da gledaju drugim očima i nisam se osećao lepo.

- Predsednik me pozvao na razgovor i rekao mi je da ne smem da pokrivam grb kluba ako želim da ostanem u Skoplju. Ja nikada nisam prekrivao ceo grb, već samo krst, ali oni to nisu hteli da tolerišu. Na kraju smo se dogovorili da raskinemo saradnju, iako sam ovde došao pre samo 17 dana i najavljen kao veliko pojačanje - rekao je Osmani makedonskim medijima.

Prethodno je nastupao u Prizrenu, a ranije i u Turskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA