Još jedna legenda okrenula Sparti leđa: Nećemo proći Zvezdu, tim ne zna ni šta igra!

Nije Koler dao velike šanse svom matičnom klubu

  • 3

Legendarni češki fudbaler Jan Koler ne daje velike šanse Sparti protiv Crvene zvezde.

Tim iz Beograda pobedio je Čehe na stadionu "Rajko Mitić" sa 2:0, posle toga je Sparta protiv Bohemijansa na startu prvenstva remizirala sa 1:1.

- To je bilo iznenađenje, nisam očekivao da će Sparta ostati bez pobede. Posle meča u Beogradu, mislio sam da će ovaj duel biti bolji, ali opet smo zabrinuti, Bohemijans je zasluženo izjednačio. U timu se vidi neugiranost, momci se ne poznaju dovoljno i ne znaju šta igraju. Nije ni čudo, mnogi su stigli u poslednjem trenutku. Trener je u potrazi za timom, protiv Bohemijansa su u timu bila četvorica novih. Bio bih izuzetno srećan ako bismo prošli tim iz Beograda, ali ne verujem u to. - rekao je Koler uz osvrt na pojedince.

Neki igrači su se podigli u odnosu na meč sa Zvezdom, bilo je nekih pozitivnih znakova. Na primer Ben Haim, to se videlo, ali isto tako i da nije u punoj kondiciji. Plavšić smenjuje dobre i loše trenutke, ali se kod njih vidi da mogu da pomognu Sparti. U ključnim trenucima utakmice protiv Bohemijansa nismo uspeli da stvorimo nijedan opasan napad – istakao je Koler.

Zvezda Sparti gostuje u četvrtak od 19 časova. Pre Kolera, Tomaš Repka je dao izjave koje neće podići moral Sparti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA