≫ 

Trener Olimpijakosa se pribojava jedne stvari koju bi Partizan mogao da izvede: Sve može da krene u pogrešnom smeru!

Besnik Hasi vrlo oprezan pred duel sa srpskim šampionom

  • 29

Trener fudbalera Olimpijakosa, Besnik Hasi, poručio je da je pred revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom pritisak na strani njegove ekipe.

Grčki šampion dočekuje crno-bele sa rezultatom od 3:1 iz Beograda.

- Partizan ima 90 minuta da se vrati u igru, a pritisak će ovog puta biti na našoj strani. Mi ćemo igrati kao da je 0:0. Imam plan za utakmicu, ali ga neću otkriti. Sigurno je da nećemo da igramo defanzivno, a dobro je što ću na raspolaganju imati sve igrače. Moramo da budemo pozitivni i uz podršku naših sjajnih navijača očekujem da ćemo pobediti - rekao je Albanac.

Pribojava se jedino da njegova ekipa ne primi rani gol.

- Kao što smo mi pobedili 3:1 u prvoj, tako i Partizan može da ponovi istu stvar. Sutra sve može da krene u pogrešnom smeru. Ne smemo da primimo gol u uvodnim minutima jer to može da nam unese paniku - dodao je trener Olimpijakosa.

Ni golman Stefanos Kapino ne želi da Partizan pomisli da ima šansu.

- Ne smemo da dozvolimo priliku Partizanu da poveruje da može do iznenađenja. Igrali smo dobro u Beogradu, moramo da dobijemo i sutrašnju bitku. Za Olimpijakos je veoma važno da se plasira u Ligu šampiona i mislim da možemo da to možemo da uradimo - rekao je Kapino.

Utakmica između fudbalera Olimpijakosa i Partizana igra se u sredu od 20.45 na stadionu Jorgos Karaiskakis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA