Janković posle promašaja koji je mogao da vrati Partizan protiv Olimpijakosa: Iznenadila me lopta

Fudbaler crno-belih se nije proslavio šutem u revanšu kvalifikacija

  • 12

Kada je trener Partizana Miroslav Đukić posle eliminacije od Olimpijakosa rekao da su crno-beli mogli da pobede grčkog šampiona u Pireju, verovatno je mislio da bi se to desilo da su njegovi igrači koristili prilike koje su imali na "Karaiskakiju".

Jedna od tih je bila ona u kojoj je bio Marko Janković u završnici meča, imao je jedan-na-jedan sa golmanom Kapinom sa oko pet metara od gola, ali je njegova lopta završila iznad prečke.

- Iznenada je lopta došla do mene, stigao me umor - rekao je Janković i dodao:

- Primili smo jefin gol, kao sva tri u Beogradu. To je previše za ovakve utakmice. Uprkos želji, dobroj igri i šansama, to nije dovoljno.

Upravo je prvi gol bio posledica kiksa, pošto je golmanu Filipu Kljajiću ispala lopta pri intervenciji. Njegov saigrač Lazar Ćirković rekao je da se golmanu ništa ne zamera.

- Filipu niko ništa ne zamera. Mnogo puta nas je spasao, ali teško je kada primite takav gola na početku, a znate da jurite rezultat. Pokazali smo da možemo da se nosimo s njima, odigrali smo dobru utakmicu na njihovom stadionu. Iskreno, nisu me ubedili da su mnogo bolja ekipa od nas - Lazar Ćirković.

Crno-beli nastavljaju kvalifikacije i plej-of fazi Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA