≫ 

Kljajić je kiskevima i ranije odmagao Partizanu u velikim utakmicama, ali sada mu je zasmetao reflektor (VIDEO)

Ostaje ipak utisak da je čuvar mreže crno-belih morao da bude spremniji za ovako veliki meč

  • 25

Fudbaleri Partizana se nisu izblamirali u dvomeču sa Olimpijakosom u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Naprotiv, crno-beli su imali dosta dobre momente protiv favorizovanog grčkog šampiona, po mnogo čemu jačem i iskusnijem na evrosceni.

Crno-beli su, ruku na srce, primili jeftine golove, i u Beogradu gde su poraženi 3:1, a i u remiju 2:2 u Pireju.

Na stadionu "Jorgos Kariaiskaki", prvi gol su crno-beli primili posle kiksa golmana Filipa Kljajića. Lopta mu je prošla kroz ruke prilikom intervencije.

Carcela-Gonzalez Goal - Olympiacos vs Partizan... by bamixos

- Bilo mi je mnogo krivo, posebno što se desilo tako da mi je lopta upala u ravan sa reflektorom i u trenutku je nisam uopšte video. Mnogo mi je značila podrška saigrača na terenu baš tada, jer mi praktično živimo zajedno, prolazimo kroz razne situacije zajedno i na taj način pokazujemo da smo pravi tim. Ta zajednička podrška i bliskost nas je gurala, kako u šampionatu tako i sada - rekao je Kljajić posle meča.

Golman je nekoliko puta "vadio ekipu" odličnim intervencijama, pogotovo u dvomeču sa Budućnošću, pa i u prvom meču sa atinskim crveno-belima.

Ostaje ipak utisak da je čuvar mreže crno-belih morao da bude spremniji za ovako veliki meč.

Pogotovo ako se prisetimo i da je izostanak intervencije u utakmici Lige Evrope sa Atletik Bilbaom, koja se igrala pre dve godine...

Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA