Posao decenije Partizana: Leonardo napokon otišao, ali Francuska ga neće videti

Saudijska Arabija nova destinacija Brazilca, crno-beli zaradili veliki novac

  • 13

Leonardo Da Silva Souza, igrač koji je doneo toliko radosti navijačima Partizana prethodne sezone, i titulu pride - otišao je iz Humske, sada stvarno.

Posle nedelja peripetija i nervoze, gde će, kud će, i da li će otići, Brazilac je prihvatio ponudu koja je bila najunosnija, onu koja je stigla iz Saudijske Arabije od kluba Al Ahli iz Džede.

- Sve je završeno. Leonardo ide u Saudijsku Arabiju. Partizan će dobiti 4.000.000 evra. Leo će potpisati ugovor na dve plus dve godine - potvrdio je direktor Partizana Miloš Vazura za MOZZART Sport.

Podsetimo, Mec je bila "već viđena" sledeća destinacija za sada već bivšeg igrača crno-belih, ali je došlo do obrta, jer su Arapi bili finansijski izdašniji i dali platu Brazilcu koju ovaj nije mogao da odbije.

U pitanju je suma od 2.2 miliona evra na godišnjem nivou, za razliku od 800.000 koliko bi ga čekalo da je izabrao Francusku.

Leonardo je sjajan posao Partizana, jedan od najboljih poslednjih godina, jer su ga crno-beli doveli bez obeštećenja, a zaradiće od prodaje četiri miliona evra, koja će "leći" u tri rate, prema rečima Miloša Vazure.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA