Marko Nikolić pomogao Partizanu i deli lekcije po Evropi: Srpski trener izbacio Bordo!

Bivši strateg crno-belih radi sjajan posao u Videotonu

  • 7
KUP Srbije FK Vojvodina - FK Partizan, Marko Nikolić Foto: Marko Todorović

Mađarski Videoton plasirao se u plej-of za plasman u Ligu Evrope zahvaljujući pobedi nad francuskim Bordoom na svom terenu, rezultatom 1:0.

Ekipa našeg trenera Marka Nikolića tako je anulirala minus iz Francuske od 2:1 i zbog gola datog u gostima eliminisala favorizovane Žirondince i sada je samo korak deli od plasmana u grupnu fazu drugog po jačini evro takmičenja.

>>> Nikolićev Videoton hrabar protiv Francuza: Šćepović matirao Bordo! (VIDEO)

Nikolićev tim, za koji igraju i dvojica bivših igrača Partizana, Darko Lazović i Marko Šćepović, učinio je pritom uslugu beogradskim crno-belima, jer je eliminisao jednog od nosilaca, pa se klub iz Humske pomerio za stepenik više u delu nepovlašćenih ekipa pred žreb.

Podsetimo, da bi Partizan ušao među povlašćene potrebno je da se "poklopi" još nekoliko rezultata, odnosno da favoriti i timovi sa većim koeficijentom budu eliminisani.

Kako bilo, Videoton je odigrao sjajan meč, došao do jednog gola i minimalne prednosti koju je uspeo da odbani sa desetoricom na terenu posle isključenja Varge (69. minut).

Doduše, i Bordo je do tog trenutka imao igrača manje, nakon što je Sabali u 46. minutu zaradio drugu javnu opomenu.

Junak meča bio je jedini strelac, Stopira, koji je u nadoknadi prvog poluvremena postigao, kako se ispostavilo, gol odluke, za plasman dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA