≫ 

Kakvo veče i za Partizan: Sve se poklopilo, crno-beli će biti povlašćeni u žrebu!

Veliki broj timova sa boljim koefcijentom od srpskog prvaka eliminisan u 3. kolu Lige Evrope, ključna bila pobeda Domžala nad Frajburgom

  • 21

Sjajan dan za srpski fudbal, za Zvezdu, ali i za prvaka države Partizan.

Crno-beli, koji su se porazom od Olimpijakosa preselili na kolosek kvalifikacija za Ligu Evrope, biće među povlašćenim ekipama na žrebanju u Nionu u petak!

>>> Kljajić je kiskevima i ranije odmagao Partizanu u velikim utakmicama, ali sada mu je zasmetao reflektor (VIDEO)

Do takvog epiloga došlo je pošto je nekoliko klubova bolje rangiranih na UEFA listi eliminisano u četvrtak uveče, kao što su Gent, PSV, Bordo, Sparta, tako da se srpski prvak podigao "iznad crte" i dobiće, na papiru, lakšeg rivala nego što bi to bio slučaj da je bio na onoj strani žreba gde je "večiti rival" Zvezda.

>>> Marko Nikolić pomogao Partizanu i deli lekcije po Evropi: Srpski trener izbacio Bordo!

Posle eliminacija gore pomenutih ekipa, u Humskoj se čekao ishod meča u Sloveniji, gde je Domžale igrao protiv još jednog kluba bolje rangiranog od crno-belih, Frajburga.

Nakon 0:1 u Nemačkoj, Slovenci su priredili iznenađenje i rezultatom 2:0 savladali Bundesligaša i automatski ga "sklonili" iz grupe povlašćenih timova, a umesto njih je, kao prvi "ispod crte", uskočio je Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA