TRANSFERI: Gorelo na dočeku Snajdera, Sparta posle Zvezdine lekcije suludo potrošila novac!

Bilo je novih zanimljivosti na fudbalskoj pijaci

  • 0

Barselona je i dalje u lovu na igrača koji će zameniti Nejmara, posao su završili klubovi koji ne pretenduju na trofej Lige šampiona.

Olimpijakos i Sparta Prag su nastavili da se pojačavaju posle mečeva sa Partizanom i Crvenom zvezdom, a Nica slavi dolazak Veslija Snajdera.

Pojedini igrači poput Karlosa Bake čekaju na razrešenje situacije, a Crvena zvezda je u lovu na novog zadnjeg veznog posle povrede Branka Jovičića.

TRANSFERI ZA 7. AVGUST

- Volfzburg je odveo Pola Verhega, 33-godišnjeg kapitena Augzburga. To će doneti neprocenjivo iskustvo za milion i po evra.

- Olimpijakos je posle duela sa Partizanom napustio Alehandro Domingez, 36-godišnji igrač kome je istekao ugovor. Novi je potpisao za Rajo Valjekano.

- David Siva je obećao dolazak Las Palmasu 2019. godine ukoliko ekipa bude u Primeri. Tada će mu isteći ugovor sa Mančester sitijem, imaće 33 godine i želju da uživa na Kanarskim ostrvima.

- Sparta Prag ne staje sa pojačanjima, stigao je Džonatan Bjabijani iz Intera na pozajmicu. Sparta će morati da pokrije pola njegove godišnje plate (1.700.00), a ako dođe do Lige šampiona, moraće da otkupi ugovor za 4 miliona evra.

- Vesli Snajder je i zvanično igrač Nice, biće veliko ime posle Dantea i Marija Balotelija, ispunjen je još jedan njegov veliki uslov. Nosiće čuvenu desetku.

- Simon Žile potpisao je za Olimpijakos, posle avanture u Nantu. Francuski klub će dobiti 2 miliona evra.

TRAČEVI ZA 7. AVGUST

- Karlos Baka je glatko odbio Galatasaraj jer ga srce vuče u Sevilju gde je redovno tresao mreže. Problem je što Milan ne mari za njegove emocije i traži 20 miliona evra. Ne popuštaju Sevilji koja je već potrošila mnogo novca u ovom prelaznom roku.

- Navijači Crvene zvezde bili su zbunjeni fanoznom pričom oko 40 procenata od transfera Nemanje Radonjića, o čemu je govorio Zvezdan Terzić.

- Frka je u Santosu, koji traži 13.400.000 evra od Nejmarovog odlaska u PSŽ. Od toga, 4.500.000 se potražuje zbog prevare, bilo je predviđeno da Santos i Barsa odigraju prijateljsku utakmicu tokom Nejmarovog boravka u klubu, ali do toga nije došlo.

Printskrin: Youtube

- Uroš Spajić bi mogao da dobije srpsko društvo u Anderlehtu, pošto ovaj klub traži Miloša Kosanovića, koji želi da napusti Standard. Razlog je i što su van dometa ostali mnogo skuplji igrači.

- Usman Dembele je već nekoliko dana u žiži svetskih medija, Borusiji Dortmund će biti teško da ga zadrži, ali za sada to čini, Barseloni je dat negativan odgovor iako igrač želi u Kataloniju.

- U engleskim medijima provlači se spekulacija da bi Mančester junajted mogao da dovede Serđija Roberta iz Barselone, čija je otkupna klauzula 40 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA