TRANSFERI: Barsa, Kutinjo, Dembele, sve ostalo su "sitnice"

Svet čeka novu "bombu", lokacije su Liverpul i Dortmund

  • 0

Čas ostalima, ali kada Barselona krene na igrača pa još onog koji bi trebalo da zameni Nejmara, onda sve drugo pada u drugi plan.

"Jača" za 222 miliona evra koje im je "obezbedio" Brazilac koji se sada šepuri u Pari Sen Žermenu, katalonski klub poslao je operativce u Liverpul sa samo jednim zadatkom - "završiti" Kutinja.

Mundo Deportivo i Sport pišu da Barselona kreće u "finalnu ofanzivu" na Brazilca koji je izrazio veliku želju da se preseli na Kamp nou. Kutinjo je dogovorio lične uslove sa Barselonom, ali je i dalje maksimalno fokusiran na obaveze u Liverpulu i ne vrši pritisak na upravu da ubrza pregovore sa Kataloncima.

Više o tome  možete pročitati OVDE.

- Ali, Kutinjo nije jedini koga Barsa "juri" kao mačka miša. Druga grupa predstavnika katalonskog kluba nalazi se u Dortmundu gde pokušava da dogovori transfer Francuza Usmana Dembelea (20). Cena: 115.000.000 evra. Upućeni kažu da je transfer blizu realizacije.

- Kao što je bilo najavljivano, Sautempton je doveo Marija Leminu, koji je potpisao petogodišnji ugovor sa "svecima". Gabonac je prethodne dve sezone bio član Juventusa u koji je stigao iz Marseja. Engleski klub platio je Juventusu 18 miliona funti za ovog fudbalera što je ujedno i kluspki rekord.

- Roma je i dalje "zagrejana" za Rijada Mareza, i on za nju, ali će Rimljani morati da ulože više napora (čitaj novca) ne bi li Alžirca doveli na "Olimpiko". Lester je odbio 32 miliona funti od "vučice", ali rimski klub ne odustaje i sprema novu ponudu. Strpljenje je ključna reč za Mareza.

Foto: Tanjug/AP

- Brazilac Žonatan Kafu novi je igrač Bordoa koji je saopštio da je postigao dogovor sa igračem i njegovim sada već bivšim klubom Ludogorecom. Kafua su dobro upamtili navijači Zvezde posle dvomeča dva tima prethodne sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je bio dvostruki strelac u 180 minuta.

- Los Anđeles je bila i ostala popularna destinacija za Meksikance iz svih sfera društva. Tako je i u fudbalu. Real Sosijedad je saopštio da će igrač tog kluba Karlos Vela od januara postati igrač novog kluba MLS lige Los Anđelesa, drugog iz "Grada anđela", pored već dugogodišnjeg člana elitne lige, LA Galaksija u kome već igraju Velini zemljaci braća Dos Santos, Đovani i Džonatan, takođe bivša poznata imena Primere.

- Pregovori u vezi sa transferom Gilfija Sigurdsona iz Svonsija u Everton su prekinuti, javljaju engleski mediji. Ne zna se oko čega je "zapelo", ali trenutno je situacija takva da su dve strane sve dalje od doovora.

- Mbape? Gde će završiti najtalentovaniji igrač na svetu? Iz Francuske stižu senzacionalne informacije da bi to mogao biti Pari Sen Žermen. Ovu vest objavio je novinar francuskog Telefuta Žulijen Mejnard, ali nikakve potvrde nije bilo u toku dana. Možda je ovo samo "buva", a možda...

- Holandski fudbaler Timoti Fosu-Mensa napušta Mančester Junajted. Iako je prošle sezone sa njim produžen ugovor, Žoze Murinjo ne računa na usluge mladog igrača. Brzo je reagovao Kristal Palas, pa će talentovani igrač sezonu provesti na pozajmici u ekipi za koju nastupa i naš reprezentativac Luka Milivojević.

BREAKING: Timothy Fosu-Mensah is having a medical at Crystal Palace today ahead of a season-long loan move. [@ed_aarons] pic.twitter.com/EDpTqJuS5u

— Transfer Related (@TransferRelated) August 7, 2017

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA