Da li to Čukarički dobija sjajan tandem?

Iako se možda činilo da mesta za obojicu u startnih 11 neće biti, Ožegović i Mudrinski bi mogli da obeleže ovu sezonu

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog Ognjen Ožegović i Asmir Kajević slažu se da je njihova ekipa zasluženo pobedila Mladost iz Lučana i da u istom ritmu treba da nastave i u narednim utakmicama.

Strelac jedinog pogotka na meču - Ožegović -  kaže da je bila teška utakmica jer je protivnik izašao na teren sa tri štopera odnosno pet igrača pozadi, ali da je Čukarički igrao odlično, posebno u prvom poluvremenu.

- Stvarali smo šanse i isplatilo se u nadoknadi. Oni možda nisu baš zbog taktike pokazali koliko vrede. Mi smo se revanširali za nerešen rezultat na kraju prošle sezone - rekao je Ožegović i osvrnuo se na igranje u tandemu sa Mudrinskim:

- Odlično smo se uklopili Mudrinski i ja jer smo različiti tipovi igrača. Sledeća utakmica protiv Zemuna treba da bude drugo poluvreme prethodne.

Foto: čukaričkifk

Kajević je ocenio da je Čukarički kontrolisao utakmicu i da je posle teškog poraza na Marakani ekipa pokazala da ima jak karakter i samopouzdanje.

- Bolji smo bili od Mladosti za taj gol iako smo imali šanse bar za još jedan. Kontrolisali smo utakmicu posebno u prvom delu. Protivnik je u drugom poluvremenu krenuo ofanzivnije, ali nismo se dali i ugrozili smo ih iz kontranapada šansom koja se ukazala Mudrinskom - rekao je Kajević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA