Partizan uverava da se Leonardo NE VRAĆA u klub!

Direktor Vazura opovrgao pisanje medija

  • 13

Leonardo se ne vraća u Partizan!

Pročula se u četvrtak informacija da će Brazilac da se vrati u beogradski klub jer mu navodno novi poslodavac Al Ahli nije dao sumu novca koju je želeo.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura opovrgao je da je transfer Brazilca propao.

- Što se tice Partizana, mi smo sa Al Ahlijem završili čitav posao, potpisali ugovor, naplatili se i tu je stavljena tačka. Nemamo informaciju da je igrač nezadovoljan, da se vraća ili bilo šta slično. On nikoga od nas nije pozvao, ni sa kim nije kontaktirao. Danas ćemo Al Ahliju poslati licencu da bi Leonardo već sutra mogao da igra za njih. Ovom prilikom se zahvajljujemo klubu na super korektnoj saradnji - rekao je za "Informer" Vazura.

Partizan je proodao napadača Al Ahliju za četiri miliona evra, a on će zarađivati 2.2 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    11. avgust 2017 | 14:06

    Kljajicu i Cirkovicu gnjide jedne, kako vas nije sramota da kaljate grb Partizans. Razumijem da se jednom desi da se uplasis ali cega imena Olimpijakos ili crveno bihele boje i da jednom pogresis ali ovo sto vas dvojica radite, to je uzas, niste ni za klupsku rezervu bruke jedne

  • gemathegreat

    11. avgust 2017 | 12:34

    Ovo je maestralan potez Vucelica da skine kompletan pritisak sa uprave za izgubljenu utakmicu od Vozdovca. Jedan dan Lesi se vraca kuci a drugi ne vracaj se kuci Lesi ostani gde jesi.

  • OKI

    11. avgust 2017 | 12:10

    Ja bi reko da ste se vi vise obradovali da se nevraca čuj drvo Haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA