Nejmarov transfer je sada smešan: Real stavio astronomsku otkupnu klauzulu za Iska!

Saradnja Španca i šampiona Evrope trajaće još makar četiri godine

  • 8

Sjajne partije donele su Isku novi ugovor sa Realom.

Španski "As" prenosi da je madridski klub dogovorio saradnju sa Špancem, kog je dosadašnji ugovor vezivao do 2018. godine.

Sada je saradnja produžena na još četiri godine, uz mogućnost produžetka na još jednu godinu.

Po tom ugovoru, Isko će zarađivati šest miliona evra, a Real je postavio potpuno ludu otkupnu klauzulu - čak sedamsto miliona evra!

- U prvom timu Real Madrida nema igrača sa otkupnim klauzulama manjim od 500 miliona evra... A u Kastalji (B tim Reala) sada postoje igrači s otkupnim klauzulama od 300 miliona evra - izjavio je za AS izvor blizak Realu.

Na ovaj način Madriđani žele da preduprede da im se slučajno ne desi što i Barseloni, pošto je Pari Sen Žermen platio klauzulu od 222 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cko

    11. avgust 2017 | 14:41

    Znaju li ti ludaci uopste sta je 700 miliona evra?! Sport je definitivno unisten pohlepom i monetarizacijom!

  • Miloje Bubanja

    11. avgust 2017 | 16:56

    700 000 000 je velika para,ali posto su karte skupe, i para za bacanje ima,pa ludaci su po meni oni koji kupuju skupe karte

  • Boki

    12. avgust 2017 | 23:01

    Ljudi, nisu oni njemu stavili cenu i postavili ga na transfer listu. U Spaniji svaki igrac ima u ugovoru otkupnu klauzulu koja obavezuje klub da ga pusti ukoliko neko ponudi toliki novac. Klub moze da pusti igraca da ide iako neko ponudi i manje ukoliko to zeli. Real jednostavno hoce da odbije potencijalne ludake iz saudijske arabije ili kine koji su spremni da daju velike pare za dobre igrace. Osim toga, da je Nejmar zeleo da ostane u barsi on bi odbio da potpise ugovor sa psg-om ali nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA