SUPERLIGA: Derbi Voše i Partizana, pametan potez Milojevića da se ne bi ponovio ''slučaj Jovičić''

Trener Zvezde nije uvrstio u tim Demijena Le Taleka i Mičela Donalda koji će mu biti preko potrebni za meč sa Krasnodarom

  • 24

Peto kolo Superlige Srbije donosi veliki derbi u Novom Sadu, gde fudbaleri Partizana gostuju ekipi Vojvodine.

Vojvodina još nije primila gol ove sezone u Superligi, uz četiri trijumfa, ali aktuelni prvak Srbije traži da se iskupi za kiks u sredu i poraz od Voždovca, prvi posle godinu dana.

Novosađani su tradicionalno nezgodan protivnik Partizanu, koji je samo jednom slavio na Karađorđu u poslednjih pet međusobnih mečeva, i igra prilično ubedljivo na startu domaćeg takmičenja.

Ujedno, crno-beli nameravaju da naprave lepu uvertiru pred početak borbe sa Videotonom za plasman u grupnu fazu u Ligu Evrope, kao i da održe korak za vodećim tandemom Vojvodinom i Crvenom zvezdom.

Podsetimo, Partizan je u subotu dogovorio potpis Solomona i Vladimira Stojkovića koji neće biti u sastavu, kao i Uroš Đurđević i Nebojša Kosović. Kvota na pobedu crno-belih iznosi 1.90, na nerešen rezultat 3.30, na pobedu Voše ravno 4.00.

Foto: A. Nalbantjan

Kao i Novosađani, ni Zvezdina mreža se nije tresla u prvenstvu, a sada je novi test Bačka.

Sigurno će crveno-belima deo misli da bude već u Krasnodaru u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za LE, s tim da je imperativ pobeda nad timom trenutno bez ijednog boda.

Trener Vladan Milojević izabrao je ovih 19 igrača u karantin:

- Damira Kahrimana, Milana Borjana, Filipa Stojkovića, Vujadina Savića, Uroša Račića, Dušana Anđelkovića, Srđana Babića, Marka Gobeljića, Nemanju Milića, Nenada Milijaša, Luku Ilića, Ričmonda Boaćija, Gelora Kangu, Rikardinja, Abrahama Frimponga, Luku Adžića, Nemanju Radonjića, Aleksandara Pešića i Vanju Vučićevića.

Kvota na pobedu Zvezde je 1.07, na nerešen rezultat 9.50, a na trijumf Bačke čak 17.00.

Foto: crvenazvezdafk.com

Od ostalih mečeva pažnju privlači gostovanje Čukaričkog u Zemunu, Napredak dočekuje "fenjeraša" Borac, a Rad igra u Nišu sa Radničkim.

Raspored utakmica 5. kola:

Crvena zvezda - Bačka 17.00

Zemun - Čukarički 17.30

Vojvodina - Partizan 19.00

Napredak - Borac 20.00

Radnički - Rad 20.00

Ponedeljak:

Mladost - Radnik 20.00

Spartak - Mačva 20.00

Voždovac - Javor 20.00

Tabela: Crvena zvezda 12 bodova, Vojvodina 12, Voždovac 10, Partizan 9, Spartak 7, Mačva 6, Radnički 6, Čukarički 6, Mladost 4, Radnik 4, Napredak 4, Rad 4, Javor 4, Zemun 1, Bačka 0, Borac 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    13. avgust 2017 | 09:23

    Воша је велики фаворит, осим ако им суђење не буде као оно у купу, кад су драстично били оштећени, да не кажем практично покрадени. Морају рачунати на јсд "игре" ван терена.

  • Slavko

    13. avgust 2017 | 11:11

    ima li zvezdana igre van terena?

  • sever

    13. avgust 2017 | 09:34

    Zvezda 3+, Vosa pp X, Cuka 2, Radnicki 1-1, Napredak 3+...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA