≫ 

Ekstaza u Rimu, "srpski" Lacio do trofeja u 94. minutu: Juventus dugo ovako nije bio nokautiran! (VIDEO)

"Nebeskoplavi" prigrlili prvi pehar ove sezone, Basta, Milinković-Savić i Marušić bili na terenu

  • 1

Kakav meč, kakva predstava, kakva završnica!

Lacio i Juventus odigrali su utakmicu za pamćenje, za trofej Superkupa Italije, koji je završen pobedom "nebeskoplavih" 3:2 golom Alesandra Murđe u 94. minutu!

Pre toga, Rimljani su vodili 2:0 preko Imobilea (32.p, 54), taj rezultat bio je na snazi sve do 81. minuta i malo ko je pomislio da "Stara dama" može da uvede duel u dramatičnu završnicu.

Upravo se to desilo.

Na scenu je stupila "desetka" crno-belih Pablo Dibala koji je najpre postigao majstorski gol iz "slobodnjaka" (klasična kifla levom nogom preko "zida"), a onda, za potpuni šok navijača Lacija, Argentinac je pogodio i iz penala u 91. minutu!

No, ni tu nije bio kraj uzbuđenjima.

U momentima kada se glavni sudija spremao da dune u pištaljku da označi kraj, Džordan Lukaku je kao brzi voz prošao pored Matije De Šilja po levoj strani, onda hirurški precizno asistirao do Murđe koji mu se "nudio", a potom smestio loptu iza leđa Bufona - za erupciju na "Olimpiku", za delirijum Lacijala!

Za Lacio su igrala trojica srpskih internacionalaca: Basta i Milinković-Savić od početka, i novo ime u sastavu od ovog leta, Adam Marušić, koji je u 74. minutu zamenio upravo Bastu.

Foto: Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ismail Delija pinkova crvena zvezda

    14. avgust 2017 | 10:50

    Marusic igra za reprezentaciju Crne Gore.Ne prisvajajmo tudje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA